Samo se vi seksajte, ja imam svoj cilj!!!

Imam 26 godina, nemam devojku, ženu, decu. Libido mi  je jak i to mi jako smeta kao i …

činjenica da nikad neću imati devojku. Zato sam došao na ideju da se kastriram. Sam ne bih smeo jer se ne razumem, u bolnici mi niko neće to uraditi i pored moje želje. Tako sad skupljam pare za veterinara, koji će to u ilegali da uradi profesionalno. Jedva čekam taj dan kad ću se osloboditi te potrebe za seksom, kako bih u miru mogao potpuno da se posvetim poslu.

 

Moje ime je Milan, međutim promijenio sam ga u ŽaklinaRazlog toga je promjena spola. Do sada sam spavao  sa više od 15 muškaraca i nijedan nije uspio da skonta  razliku. Koštalo me dosta novaca to sve, ali ne žalim 😀

S njim sam prošla sve. Bukvalno sve, ne pretjerujem kad kažem sve, ljubav, bolest i ljubomoru, sreću i nesreću i sahrane i svadbe i raj i pakao. 10 godina zajedno od moje petnaeste, da bi prije mjesec dana došao na vrata stan i rekao da je zaljubljen u drugi i da hoće da proba sa njom, a ja već smatrala da sam u braku. I ne samo da sam smatrala, tako smo se i ponašali i govorili drugima, nikad ni jedne sumnje da ćemo se rastati, poznajem ga bolje nego ikog,  znam da će se vratiti, do tad se nadam da ću biti dovoljno jaka da ga pošaljem tamo gdje mu je i mjesto.

Ugledam prezgodnu devojku na FB Kopiram link njene slike da prosledim ortaku, uz poruku: -“Pogledaj kakva bomba”, i nesvesno gledajući na chat, pošaljem svojoj devojci. Sav uspaničen udarim šakom po restart, da spriječi slanje. Pali se računar, a mene mrtvački znoj oblijeva, ulogujem se na FB i vidim stigla notifikacija poruke. Otvaram poruku a u njoj piše ” Pa i nije nešto ima male grudi” Ma obožavam svoju devojku!!!

Ušla sam u vezu nevina (sa 23 godine) i nisam htela odmah da da vodim ljubav. Plašila sam se tog trenutka i odlagala ga iako su sve moje drugarice već uveliko to odradile. I tako posle 5 meseci veze desi se da vodim ljubav. Meni se toliko svidelo da smo vrlo brzo počeli imati odnose svaki dan! Dečko se nije bunio, međutim ja sam posle htela i više od jednom dnevno. Tada je dečku već počelo da smeta, krenuo je da me zeza, a mene je tako sramota. Oduvek sam bila tiha i povučena, ne znam šta me je spopalo, po ceo dan sam napržena. Dečko kaže da će me vezati, a ja u zemlju da propadnem…

Izgubila sam nevinost na motorijadi. Radila sam promocije i tako sam ga spazila na motoru da sam se oduzela nisam znala gde sam. Tako sam mu ponudila promociju i skontala da se i ja njemu svidjam. Ostavila sam mu broj telefona da se cujemo uveče. Neokečivajući pozvao me pola sata kasnije a ja se toliko pogubila da mi nije bilo dobro. Našli smo se u restoranu u blizini gde je bio održan skup motora. Naručili smo ćevape i crno vino i tako se opustim uz malo alkohola i desi nam se da zaglavimo u WC. I danas živimo zajedno već godinu i po, skoro vereni, u vezi 3 godine.