Samo sam želela da probudim želju u njemu!!!

Moj dečko nije strastven koliko i ja. Izgledam kao nevinašće, uvek sam pristojno obučena ponašam se normalno. Već dva meseca mu stavljam vijagru u kafu on za to ne zna i nikad mu neću reći. Primetila sam da dosta tečnosti uzima nakon strastvenog odnosa,  počeo da gubi kilograme samo da kazem da sam ja dominantna tako sa sumnjam da vijagra troši dosta tečnosti iz tela. Dečko sumnja na zdravlje hoće da se detaljno pregleda uopšte ne bih volela da sazna da mu dajem vijagru bez znanja. Da nisam probudila želju u njemu sigurno bi raskinuli jer ne mogu da budem sa neaktivnim dečkom, ne mogu. -komični statusi-

 

Sa 34g sam upao u ozbiljan dug ( oko 75000e ) , nisam znao šta da radim, padale su mi svakakve ideje na pamet (čak i da se ubijem) ali sam odustao od te ideje, jer sam znao da mene neće biti a da oni nastaviti da proganjaju moju porodicu ( roditelje ), igrom slučaja upoznao sam jednu curu , dopali smo se jedno drugom , videla je da sam odsutan i stalno me je zapitkivala šta mi je, nisam mogao da joj kažem pravu istinu ali sam izmislio da imam neki drugi problem i da mi trebaju pare, pomogla ni sa 18000e jer sam joj obećao da imam neku kombinaciju i da ću vratiti ubrzo, ja sam sa tih 18000e rešio neke dugove ali ostalo je još 57000e, posle nekog vremena videla je da ne vraćam pare i počela je da pita, nisam znao šta ću jer nisam imao da vratim, odlučio sam da ugasim broj i da nestanem, nije me mogla naći jer nismo iz iste države, onda sam odlučio da je jedini način da vratim dugove taj da upoznajem cure i pozajmljujem novac.

Imamo ćerku od 12 godina, a nedavno sam ostala trudna ponovo, ne sa svojim mužem. Bila sam spremnada tajnu čuvam do groba pošto nismo u mogućnosti da odgajamo dva deteta, abortirala sam. Naša ćerka to zna, ja sam joj rekla jer smatram da ima pravo znati. Majka sam joj, a to bi joj bila sestra ili brat i stvarno ne vidim razlog zbog kojeg nisam trebala da joj lepo objasnim situaciju. Jeste da se ništa neće promeniti, ali opet ne mislim da je to nešto što treba kriti od nje. Ona je to prihvatila i nije pravila problem. Dok se sa druge strane muž naljutio na mene zbog toga, kao da sam joj rekla ne znam ni ja šta. Nisam joj prepričavala naš intimni odnos ili nešto intimno između mene i njega, već nešto što se odnosi na celu porodicu.

Raskinula sam verenikovu vezu sa devojkom. Ja i moj moj verenik smo bili zajedno još od srednje škole, ali zbog fakulteta smo se odselili u druge gradove. Jednom je došao za vikend da me poseti i zaboravio da se odjavi sa Fejsbuk naloga. Slučajno sam naletela na njegove poruke u inboksu i našla eksplicitne poruke od jedne devojke. Poruke su uključivale i sledeća pitanja: “Kada ćeš da raskineš sa njom?” i “Sinoć je bilo savršeno, ljubavi!” Bilo je i bezobraznih poruka koje ne bih baš da citiram. Poslala sam joj poruku u kojoj joj ‘on’ govori da voli mene i da ne oseća ništa prema njoj. Ona ga nakon toga blokirala a ja sam obrisala dokaze. Dve godine nakon toga i dalje smo zajedno i treba da se venčamo.

Moj muz se toliko ugojio. Ima preko 130 kila vec mislim. Volim ga, nije mi tesko, premda ne mozemo ni da vodimo ljubav a da se on nakon 2 minuta maltene ne onesvesti. Svaka 3 meseca… samo me strah, ako je vec sada ovako, sta ce da bude kada ostari , kako cu da se brinem o njemu. I stomak mu je toliki da ne moze da se saginje. Ili kada to uradi, hoce da povrati. Stariji je od mene 15 godina. Nije prestar, tek 46, ja 31. Ali redovno moram da kleknem da mu svezem pertle na patikama. Danas me trazio da mu odrezem nokte na nogama, koji su izgledali uzas,jedan na palcu jos zadebljan,ponavljala sam sebi, u dobru i zlu, zdravlju i bolesti..I sta cu, odradim ja pedikerski posao. Mnogo je dusa od coveka, ali volela bih da prestane da pusi, i da se zdravije hrani.