“Samo je mene mogao da je*e bez lijekova!” Nadežda otkrila da se sa Mikijem viđala i poslije….

Nadežda Biljić oporavlja se od učešća u Zadruzi, a kako smo ranije pisali pjevačica je na specijalnom liječenju i strogo joj je zabranjeno nerviranje i komuniciranje sa velikim brojem ljudi.

Biljićeva je na pitanje koja je njena dijagnoza priznala o čemu je riječ, kaže da pije lekove, te da cijeli tim ljekara brine o njenom psihičkom stanju.

– Duboka depresija. Imam svog psihijatra i neuropsihijatra i čitav tim koji radi sa mnom i mojom porodicom. Imala sam volju i želju, ali nisam mogla da izdržim taj pritisak. Ušla je Jelena Krunić, koja je počela da mafija, i Miki, koji je svjesno ušao da napravi kurvu od mene. Jadno je što on probleme iz spoljnog svijeta pokušava da riješi pred milionskim auditorijumom – kaže Nadežda i dodaje:

– Kulturno sam izašla na kapiju, obezbjeđenje me je otpratilo do rampe i otišla sam do obližnje pumpe, odakle sam pozvala najboljeg druga koji je ubrzo došao po mene. Ali zbog svega što se unutra dešavalo, osjećam se veoma loše. I dalje imam psihičkih problema, još sam pod jakom terapijom.

Nadežda priznaje da joj je najveći problem u životu napravio alkohol, tvrdi da više ne pije, i kaže da je njen bivši dečko Miki Đuričić ubio svaku emociju koju je osjećala prema njemu.

– Slobodan je čovjek, može da radi šta želi. I ja se muvam s jednim dečkom. To je moja simpatija, nije poznat i zasad neću da otkrivam identitet, ali je vrijedan i neću da pravim cirkus od toga. Reći ću vam nešto ekskluzivno. Miki i ja smo jako dugo bili zajedno poslije rijalitija. Ja jesam prespavala kod našeg zajedničkog prijatelja Pere, koga poznajem prije njega. I namjerno smo prosuli priču da sam bila s Perom da bismo vidjeli Mikijevu reakciju. On je postupcima ubio svaki vid emocije – kaže pjevačica.

– Čula sam za njega da uzima sredstva za potenciju. On je seksualno nemoćan! Izgleda da sam ja jedina djevojka s kojom nije koristio suplemente – dodaje Nadežda.

Na to što se priča da je laka žena kaže da to sigurno nisu riječi onih koji su bolji od nje.

– Boli me uvo šta je ispalo. Cijelog života idem srcem, a psi laju, karavani prolaze. Nikada nisam imala problem s moćnim muškarcima i ženama, uvijek s isfrustriranim i iskompleksiranim koji su nezadovoljni. To sigurno neće reći neko ko je bolji od mene. Uvijek će biti onih koji će da kažu da sam laka. To je ta klasa, da bi sakrila svoje đubre u dvorištu, gleda u moje. Nemam čega da se stidim, ponosno koračam naprijed. Nisam iskompleksirana budala koja misli da je uhvatila boga za onu stvar zato što sam četiri puta bila na televiziji – kaže Nadežda koja sada živi na račun majke i oca.