Sada vi sami procjenite jesam li morao zatamniti??!

Sliku sam morao da zatamnim jer neki misle da je erotika, a niko se ne pita kako je meni!!!

Pericin stariji brat bio strašan švaler.Jednog dana rješio Perica da vidi kako se to radi. Sakrio se on na zadnje sjedište automobila i čeka. Brat sjeda u auto, odvezao se u grad, pokupio neku ribu i odvezo je u šumicu. Kad su stigli tamo pita brat ribu: -“Daš pi*ku, ne daš pi*ku?” -“Ne dam!” -“E, pi*da ti materina, marš napolje, piješke se vraćaš kući!”
Sutradan Perica uzeo trotinet, otišao po drugaricu Milicu. Odvezao je u šumicu i kad su stigli tamo, pita je:
-“Daš pi*ku, ne daš pi*ku!?” -“Dam!” -“E, pa pi*da ti materina, evo tebi trotinet, a ja ću piješke da se vraćam kući!!!!”

Mujo kupio novog  MERĐU  i odlučio ga isprobati na cesti do Zenice, ali nakon par kilometara zaustavi ga policajac – Dobar dan, voz*li ste tri**est  iznad dopuštenog, moraš  platit kaznu !! samouvjereno će policajac Mujo frajerski izvuče mobitel : – Sa’ćekaj malo, jarane, dok ti ja šefa nazovem! Zove Mujo, zove, al’ se šef policije ne javlja, pa će policajac: – Dobro jarane, džoker zovi ne radi, ostalo ti je pola-pola!

Pričaju Lala i crnac i pitaLala crnca: – Pa dobro, u čemu je stvar kod vas crnaca da tako dobro radite “one” stvari?”
Crnac odgovara: – Pa stvar je u tome da ga jako nabiješ, a polako izvadiš… Ode Lala kući, kad Sosa u kuhinji nesto sprema… Zadigne joj Lala suknju, jako za*ije i počne polako da vadi, tek će Sosa njemu: – Ta Lalo, mani se tih crnačkih fazona!

Mujo i Haso sjede i sjećaju se mladih dana.Mujo: Haso, jsei čuo novost? Nema više vojske za ove mlade!! Haso: A jesam, ma nek smo mi svoje državi dali… Mujo: Ma sjećaš se ono? Neko ode u vojsku a mi mu djevojku čuvamo? Haso: Ma sjećam se kako nebi. Tako si i ti meni Fatu čuvao pa je oženio!! Mujo: Pa šta hoćeš, hoćeš da ti je vratim?? Haso: Ma nema potrebe, bolje je ovako kad je samo ponekad posudim….