S njim je prevarila dečka drugi dan Zadruge: Jovica iz sve snage dva puta tresnuo od pod…(VIDEO)

Dok se u dvorištu odvijala neviđena drama, pošto je Luna Đogani fizički nasrnula na Miljanu Kulić, u Pabu nije bilo ništa manje napeto!

Naime, Jovica Putniković tamo je insistirao da mu bliznakinja Miljana kaže zbog čega je ljuta, što je ona odbijala i govorila mu da se pomjeri kako bi izašla iz prostorije. U pabu Zadruge Joca je insistirao da mu Miljana kaže šta se dešava i zašto je ljuta, dok je ona to odbijala i samo željela da napusti prostoriju. – Je l’ mogu ja da prođem? – pitala je Miljana. – Ne možeš, reci mi o čemu se radi! – insistirao je Jovica.

– Ponašaš se ovdje kao klošar! – umiješala se Mina, a potom je pokušala da ga skloni sa vrata, blago ga zakačivši rukama po licu.

– Nemoj to da mi uradiš još jednom! – viknuo je Joca.

– Ma nemoj! I, šta će da bude?! – pitala je Mina, a onda mu je stavila šaku na obraz, nakon čega ju je Jovica iz sve snage odgurnuo i bacio na pod!

Mina je ponovo ustala i krenula ka njemu.

– Ogrebala si me, je*aću ti mamu za ovo! – viknuo je i ponovo je bacio na pod, a Vrbaški je umalo udarila glavom o sto!

– Pi*ko jedna! Koga si ti gurnuo dole?! Idi kući, ne zaslužuješ nijednu djevojku, je*em te ja u usta smrdljiva! – vikala je Mina, dok je Jovica sproveden u zatvor u rijalitiju.

(Telegraf.rs) Eskluziva.ba