Razvode li se Karleuša i Tošić??!

Ognjen Vranješ navodno je glavni “krivac” pokretanja priče o navodnom razvodu Jelene i Duška

Dusko Tosic, Jelena Karleusa, Vranjes Ognjen

Vest o navodnom razvodu Jelene Karleuše i Duška Tošića odjeknula je na Božić domaćim medijima, nakon čega su pop zvezda i njen suprug demantovali priče o razvodu objavivši da je sa njihovim brakom sve u najboljem redu. 

Priče o razvodu pokrenula je navodna svađa Jelene i Duška zbog izvesne devojke kojoj se on navodno udvarao na dočeku Nove godine, a nakon toga Duško je navodno u Jeleninom telefonu našao prepisku sa fudbalskim reprezentativcem Bosne i Hercegovine Ognjenom Vranješom (29).

Duško i Ognjen su se navodno čuli i njihov telefonski razgovor, kako se priča, nije bio prijatan, a izjava koju je dao Vranješ je prilično konfuzna, te nije najjasnije šta je želeo da kaže.

– Znate kako, ja svima kažem: “Ja sam s one strane Drine” (iz Bosne, prim. aut). Ne sa ove (iz Srbije, prim. aut), gde su “šatro” mangupi, tako da ne želim da pričam na tu temu. Zaboravite tu priču! Zovite Duška, njihova kuća je priča po medijima! Možeš s njim da komuniciraš. Srećna vam Nova godina! I to je to – bilo je sve što je rekao fudbaler za “Blic”, a malo kome je bilo jasno šta je zapravo ovo značilo.

Podsetimo, Vranješ je bio u vezi sa pevačicom Katarinom Grujić, kojoj je Amidžić poklonio njegov dres u emisiji “Amidži šou”, a njenu reakciju možete pogledati OVDE.

Katarina Grujić dobila dres na kojem piše Vranješ. Jelena i Duško u braku su od 28. juna 2008. godine i imaju dve ćerke, Atinu i Niku. (Telegraf.rs)

 

A onda se oglasila i Jelena- Povodom navoda da se Jelena Karleuša i Duško Tošić razvode posle deset i po godina braka, oglasila se i pevačica koja je u svojoj objavi na društvenim mrežama demantovala glasine o razvodu. Jelena je navodno imala svađu sa Duškom zbog izvesne devojke kojoj se on navodno udvarao u novogodišnjoj noći, a osim toga kruže i navodi koji kažu da joj je Duško u telefonu pronašao prepisku sa fudbalerom Ognjenom Vranješom.

Evo i šta je Jelena imala da kaže povodom ovih navoda:

– Sa mojim brakom je sve ok. Ne brinite. Loši ljudi, loše namere. Sve se to kad-tad vrati kao bumerang. Napad na moju porodicu shvatam vrlo ozbiljno. Nije ni prvi ni poslednji put – napisala je Jelena na Tviteru uz njenu i Duškovu fotografiju. Osim toga, JK je na Instagramu poručila svom suprugu da ga voli, u komentaru na njihovu fotografiju koju je on objavio na svom profilu – uz tri srca.

Očito je da mnogi zlobnici pokušavaju da ubace koske i naprave razdor braka ali izgleda ja je ipak brak Karleuše i Tošića na zavidnom nivou.