Razmišljam da li je vreme za promenu??!

Moj decko stalno izbegava sek*ualne odnose. Zivimo vec dve godine zajedno, a ….

poslednjih godinu dana mi non stop govori kako je umoran i nema volje cim bih ja volela da imamo se*s. Cim ga krenem ljubiti ili maziti kaze mi da ga ostavim na miru. U vise navrata sam pokusavala pricati s njim o tome, ali uvek presece razgovor sa sve je u redu i ostavi me sada na miru. Vec sam jako isfrustrinana i ne znam vise sta da mislim o tome. Je li vreme da promenim dečka??- Videoteka-

 

Našao sam jednu se*si devojku u koju sam se ludo zaljubio, ima dobre noge jos bolju zadnjicu. Drugo veče kad sam je je*ao otpozadi neprimetno sam je slikao sa telefonom da imam dokaz da je*em najbolju ribu i pokazao sam sliku mom drugu. Moj drug je ispričao svim moji drugovi i oni su me otpisali zbog nje, stalno su mi govorili da me vara, zajebava i da ispadam budala… puknem u jednom trenutku i raskinem, da bih posle par dana video kako se svi oni vrte oko nje… na njihovu nesreću nije naš raskid trajao baš dugo, nismo mogli jedno bez drugog, a ti drugari, pa oni mogu da mi sisaju ku*ac.

U vezi sam godinu dana, na pocetku veze se*sali smo se ko zecevi, u sred belog dana na kuhinjskom stolu, a sad odnos mene i momka zadnjih par meseci je uzasan, volim ga ali to vise nije to, vidjanje jednom u 7 dana, se*s jednom mjesecno,ne pokazuje da mu je stalo do mene, svaki pokusaj razgovora se zavrsi svadjom ne znam vise sta da radim, volim ga ali ne mogu vise ni ovako …

 

Imam devojku za koju nisam znao da je preslo preko nje stotinu ku*aca ona mi je u vezu donela kondilome (polna bolest). Kaže da nije bila ni sa kim, ali ne mogu da joj verujem. Zbog toga svega mi je postala jako odbojna, ni se* više ne upražnjavamo, odbojna mi je, jako. Napada me da ja nju varam, jer nisam uopšte zainteresovan za nju. I čudi se odakle polne bolesti, prebacuje na mene loptu. Osećam mučninu kad god se treba da se vidimo, a baš dugo smo zajedno. Volim je i ne podnosim je u isto vreme. Ne mogu sa njom, ne mogu bez nje.

 

Moj decko ima pe*is iznad prosecne velicineu obimu staklene case i kada moj decko svr*i, or*azam mu je mnogo snazan kao i meni. Kako vreme prolazi, erot*ki naboj medju nama dobija na jacini i to vec postaje opsesija, po ceo dan oboje cekamo samo da se kre*nemo. Problem je sto vec treci put za dva dana posle orgazma ne moze da dise, oseca bol u predelu srca i izgleda kao da ce da dobije infarkt. Sinoc je rekao da cu ga ubiti se*om.