Rastav braka pedesetogodišnjaka :D

Raskinuo pedesetogodišnjak sa svojom dvadesetogodišnjom djevojkom.

Njegov vršnjak ga začuđeno upita: – Pa, šta to uradi, budalo?! – Pa vidi, ako se oženim sa njom, ja 50 – ona 20. Dobro, to u redu. Kad ja budem imao 60 ona će imati 30, ‘ajde i to nekako. Kad budem imao 70 ona će imati 40, čak ni to nije tako strašno, ali kad ja budem imao 80 ona će imati 50. – Pa šta? – Pa šta će mi baba od 50 godina!-KutakNet-

Sede lav i bik za šankom i piju. Zazvoni lavu mobilni telefon. Javlja se lav kad ono njegova žena: – Ajde kuci iz te birtije, cekam te! – Evo, draga, stižem odmah. Plati lav racun, popije što mu ostalo u caši i taman da krene kad ga bik upita:- E, da mene tako žena zove kad sam u birtiji s prijateljima, ne bi to tako prošlo. Ja bih ostao u birtiji s društvom, a ne ih se pokupio kuci! A, na to ce njemu lav: – Razumem ja tebe, prijatelju, ali moja žena je lavica, a tvoja je krava!

Na Jahorini, u baru, sad kad nema skijanja. On: Jeste li za jedno piće? Ona: Ne, hvala. Alkohol nije dobar za moje noge. On: Jao, jel vam nateknu? Ona: Ne, rašire se.

Grupa muškaraca poslije fitnesa u garderobi. Odjedanput zazvoni mobitel na klupi i jedan se javi i stavi mobitel na speakerphone. Svi slušaju. Muški: Alo. Ženski glas: Dragi ja sam. Jesi kod kuće? Muški: Nisam, šta je? Ženski glas: Ja sam u Pradi i našla sam divnu pelc jaknu. Pošto je popust, košta samo 2000€. Mogu je uzet, jel da?
Muški: Možeš draga. Ženski glas: Ma dragi, zaustavila sam se kod Mercedes salona i nude mi novi model CLK 350 Coupe za 80000€. Mogu ga uzet? Muški: Možeš, ali da ima svu dodatnu opremu. Ženski glas: Super dragi. Nego, ona kuća što je prošli mjesec koštala 1 000 000€, sad se prodaje za 700 000€. Muški: To je poštena cjena, kupi. Ženski glas: Super si dragi, volim te, jedva čekam da dodješ kući. Muški: I ja tebe draga.  Svi prisutni ga gledaju sa odobravanjem, a on mrtvo hladan poklopi mobitel i upita: Ej, od koga je ovaj mobitel?