Radoznala zečica bi nešto da pita!! :D :D

Mujo kasno se vraća kući autom. Ugleda stoperku, zgodna djevojka. Stane Mujo i pita je dokle. Ona mu kratko odgovori da želi do grada. Negdje na pola puta počeše oni lagan razgovor. Lijepa djevojka mu kaže da nema novca da plati prevoz, a Mujo naravno kaže joj da mu ne pada na pamet da naplati ovako lijepoj djevojci prevoz. Jednog momenta djevojka mu kaže: -Znate šta, ipak pošto si me povezao ja sam voljna da vam za 50 eura pružim najbolji seks koji ste do sada imali! Mujo joj ljutito kaže da će je izbaciti, jer on je pošten čovjek i muž. Djevojka malo ušuti pa će ponovo: Ok, vidim dobar ste čovjek pa evo vama extra popust sve ovo ću vam uraditi za samo 10 eura. Mujo ljutito stane i kaže joj da izađe iz auta, jer on kao pošten domaćin ne može dozvoliti sebi to. Djevojka izađe napolje, Mujo doda gas i gleda djevojku u retrovizoru pa će sam sebi: -Je**m ti domaćina koji nema 10 eura u džepu!!

Dolazi Mujo, umoran i nikav sa posla. Ode da se malo opere, ulazi u kuhinju i pita svoju Fatu: -Fato bona, tako sam umoran i gladan ko vuk, šta si nam napravila za večeru. Fati očito naumpalo pa obukla se u seksi rublje i kaže mu: -Moj Mujo, možda sam sebe pripremila!!! Mujo je lijeno pogleda pa će: -Pa dobro znaš Fato da mi je zabranjeno masno….

Lala redovno putuje na autobuskoj liniji i svaki dan kupuje po dvije karte. Čudno to kondukteru pa ga jedan dan upita: -Izvinite, svaki dan putujete sami i kupujete po dvije karte, zašto? Lala mu smireno odgovori: – Ta znate, moglo bi se desiti da jednu izgubim i šta ću onda? – A šta ako izgubite obe karte? Lala: – A, pa imam ja i mjesečnu!

Svidjela se mladom policajcu prsata plavuša. ne zna kako da krene sa udvaranjem, pa je upita: -A, jel’ gdje ti živiš? Plavuša vidi s kim ima posla, pa će kratko: -U bloku pet!!! A policajac će veselo: -A, znam to je ona velika sveska bez linija!!!

Plavuše rade kao vozači kamiona u nekoj bezveznoj firmi. Njima vjerovatno zadnji dan su vozili teret na doznačenu adresu, i onako dok su tračale i pričale gluposti dolaze do podvožnjaka, a ispred stoji velik znak za dozvoljenu visinu vozila. Plavuša koja je trenutno vozila kamion upita drugu: -Šta sada da radimo piše 3,80 a kamion nam je visok 4,20??? Druga plavuša pogleda lijevo, desno pa će: -A vidiš li ti igdje policiju? -Ne, ne vidim!!! -Pa vozi onda glupačo jedna…