Prvi momak Milijane Bogdanović: Bila je s trojicom u isto vrijeme…

Postala popularna zahvaljujući ljubavnoj vezi sa 53 godine starijim muškarcem.

Milijana Bogdanović je postala popularna zahvaljujući ljubavnoj vezi sa 53 godine starijim muškarcem Milojkom Božićem, a sada se oglasio njen prvi dečko Dule.

– Sve laže. Bila je u vezi s nama trojicom istovremeno. Gledala je samo ko koliko para ima, ko kakvu kuću posjeduje i imanje, a ko joj da najviše, kod njega je ostajala. Ja sam je se jedva riješio – ispričao je za “Scandal”. Dule je Milijanu sto puta tjerao od kuće.

– Sto puta sam je tjerao od kuće, kao đavola da sam primio. Nisam je se mogao riješiti. Nije znala kako da ostane sa mnom, pa se dva puta pokušala ubiti. Prvi put je popila 14 tableta, da nisam bio kod kuće, stvarno je mogla stradati. Odvezao sam je u Hitnu, gdje su joj isprali želudac i ostala je na odjeljenju nekoliko dana. Nakon što smo je vratili kući, bila je mirna neko vrijeme, dok opet nisam rekao da mora se vratiti kući, pa je onda pokušala presjeći vene – kazao je Dule.

Medicinski papiri sve to dokazuju, ali i ožiljci.

– Kada sam je istjerao iz kuće, glavom je razbila prozor. Prijetila je da će prijaviti policiji da sam je pretukao, a non-stop je pare tražila od mene. Tvrdim da je slagala za silovanje sve. Dobar sam s čovjekom koji je optužen za silovanje, od njega je, također, tražila pare i govorila da će reći njegovoj ženi da je bio s njom. Kada joj više nije htio davati pare, onda ga je prijavila da ju je silovao. On se nije oglašavao jer je radio s automobilima nacrno, pa nije htio ulaziti u još veći problem, ali znam čovjeka. Zakleo mi se u rođenu djecu da je nikad silovao nije – zaključio je on priču šokantnim optužbama na račun Milijane.

Milijana Bogdanović od trenutka kada je kročila u rijaliti ne prestaje pričati o tome da Milojko Božić neće da joj prepiše svoju imovinu, već da želi sve ostaviti svojoj djeci.

Ipak, on je u toku jučerašnjeg dana zajedno s ostalim učesnicima sastavljao izjavu za koju je zamolio produkciju da dođe notar da bi je ovjerio i da bi ona bila validna nakon njegove smrti.

– Ja, Milojko Božić, rođen 8. maja 1945. godine u Pilatovićima, “dragovoljno” izjavljujem, pri zdravoj svijesti i čistoj pameti, pred narodom i cijelim svijetom u rijalitiju “Parovi”, da svojoj zaručnici Milijani Bogdanović, rođenoj 24. 12. 1997., prepisujem dio svoje imovine, uz obavezu da me njeguje, bude uz mene i boravi sa mnom do kraja mog života u objektu gdje se dogovorimo. U slučaju da me napusti ili zapusti, imovina ide mojoj djeci – izjavio je Milojko.

Međutim, Milijana je rekla da to nju od prethodne noći ne interesira, ali je ipak, kada je voditeljica tražila da se upiše i da, ukoliko Milijana bude prišla Aleksandru Požgaju, sve gubi, ona uz osmijeh naglasila: “Onda cijepajte sve!”

Milijana Bogdanović i Milojko Božić, trenutno najkontroverzniji par u regionu, ne prestaju intrigirati javnost.

Naime, zbog ogromne razlike u godinama njih dvoje su danima glavna tema u medijima, a Milojko je čak zaprijetio da će se otrovati i da je sa svojim životom završio.

– Ja to tebi ne bih nikada uradio. Da se fataš. Mene niko nije fatao. Ideš i ljubiš ga preda mnom. Da li sam ja to zaslužio? Sve sam gledao, namjestila si me da sjedim i gledam – pričao je Milojko.

Milijana mu je ljutito odgovorila da joj kao takav uopće ne treba.

– Ni za šta mi ne trebaš, samo stresove preživljavam. Mi smo završili, ovo je kap koja je prelila čašu! Dosta mi je – bila je ljuta Milijana.

On je potom zapomagao da želi umrijeti prije svadbe.

– Hoćeš da umrem? Otrovat ću se! Ja ću da završiti sa sobom – zaprijetio je Milojko

Poslije žestoke svađe, kontroverzni par se ipak izmirio.

IZVOR: Dnevni avaz