Prva pomoć je veoma bitna :D :D

Dolazi Haso s posla umoran, nikakav…samo mašta da mu se dočepati Kupatila da se istušira i dobro odmori-
Ulazi u kuću,a Mersiha ga čeka na ulazu i pita: Dragi, gdje ćemo za Valentinovo ? Haso onako nikakav jedva gleda pa joj kaže:  Ja u zatvor, a ti u bolnicu ako me još jednom upitaš.

Stari lisac i ženskaroš Mujo imao kolegicu lijepu plavušicu. Začorio Mujo da odradi plavušicu ali ne ide nikako.
Jedno jutro dolazi Mujo na posao i kaže joj: Draga kolegice želim da ti kažem da mi je ustanovljeno da
ću živjeti još dva do tri dana. Plavušica se sva ražalosti i kaže Muji da joj je stvarno žao i ako može ikako
da mu bol ublaži. Stari lisac Mujo već skovao plan pa joj kaže: Eto imam još samo jednu životnu želju ali mi nezgodno da je kažem. -Ma samo kaži ako mogu ja ću ti siguno pomoći. I lisac joj kaže: -Eto životna želja mi je da provedemo noć zajedno!!! Plavušica da mu oblaži bol obeća i provedu noć zajedno… Prošlo mjesec dana i naravno Mujo živ i zdrav kao što je i bio. A plavušica se hvali po firmi kako je spasila Muji život i kaže kolegicama: -Evo vidite spavala sam sa Mujom od tad je živ. Izgleda da sam mu spasila života.

Došao Mujo doktoru i kaže mu: Doktore,imam problema sa seksom. Doktor: Dobro moraćemo da izvadimo neke nalaze, a kad si zadnji put spavao s ženom? Mujo se zamisli pa kaže: Ne sjećam se. Doktor:-Evo zovite ženu i pitajte interesuje me?– Halo, Fato, kad smo zadnji put vodili ljubav?Fata: -A, skim pričam?!!