Prođe ljeto, ali ostaju uspomene :D :D

Srela Fata Mersihu. -Hello! – kaže Fata. -Fato bona gdje si naučila pričat engleski? upita je drugarica Mersiha. -Ihh, pa barem je to lako, odeš, kupiš radio i na jednoj stanici pričaju samo engleski. Sutradan Mersiha ode da kupi radio, uđe u prodavnicu i pita prodavca: -Jel, kol’ko je onaj radio? •Deset maraka. -A onaj drugi? -Gospođo to je dobar radio ali košta 150 maraka Daš’ti meni onaj od 10 maraka. Ponovo desetak dana i ponovo se sretnu Fata i Mersiha. A Fata će: -Hello! -Šššššššššš… odgovori joj Mersiha

Anketa u gradu- Da li treba izvršiti sterilizaciju pasa lutalica?? Pita novinarka ciganku: -Šta mislite o sterilizaciji pasa lutalica? Ciganka: – Ako, ako, treba da se svim kerovima povadu zubi. Novinarka: -Znate, nije baš sterilizacija to što vi mislite… A ciganka će: -Ama znam kumo, ali neće mene ker da je*e neg’ da me ujede!!!

Mujo radio u istoj firmi sa zgodnom Fatom ali jednostavno nikako da je bolje upozna, sviđala mu se i želio je zavesti i zna se naravno šta ide dalje… U firmi se priređivala zabava pa se Muji napokon posrećilo da zavede Fatu i završi s njom u krevetu, pa ujutro nakon buđenja upita on nju dok su pili kaficu: – Fato, bona, jesam li ja prvi s kojim si spavala? Fata klimne glavom i kaže mu:
– Jesi, bolan Mujo, s ostalim oka nisam do jutra sklop