Problemi ženskog orgazma su riješeni!!!

Ženama je zbog svakodnevnice jako teško da doživi i postigne orgazam. Mnogo je razloga za takvo stanje…

Ženski orgazam je tema koja je uvijek aktuelna i za koju je provedeno jako mnogo istraživanja. Grupa više naučnika je uradila jedno interesantno istraživanje i uradili su eksperiment prilikom kojeg su ispitanice u momentu mogle da postignu aspontani orgazam bez fizičkog stimulansa. Otkrili su jednu posebnu vrstu gljive koja raste samo na havjima i tom prilikom u eksperimentu ova gljiva je izazivala sponatene orgazme kod žena a dovoljno je bilo samo da gljivu pomiriše. kako ovoj gjivi još nije dato ime samo se zna da je iz roda Distyphora a narandžaste je boje.

Kroz istraživanje je ustanovljeno da ona ima uticaj jakog afrodizijaka na žene. Kako naučnici nisu postpiuno sigurni ovakvo djelovanje se pripisuje efektima mnogih hemijskih elemenata koje se nalaze u sporama ove gljive. Oni su jako slični hormonima koji se oslobađaju prilkom odnosa.

Ali pokušajte i sa ovim pozama. Kada žena želi postići vrhunac, najbolje su one najjednostavnije poze uz malo izmjena, tvrdi stručnjak za seks Dorian Solot. – Kada želite postići orgazam, jednostavne poze najbolji su izbor, uz nekoliko modifikacija orgazam se postiže i lakše nego što ste to mislili – pojašnjava on. Ne vjerujete? Pokušajte onda s ovim pozama, nećete požaliti.


1. Modificirana misionarska poza Ovo je poza koju svi vole, a kako bi još više uživali, ispod stražnjice stavite jastuk kako bi podigli zdjelicu, a noge umjesto oko partnera, preklopite prema vašim prsima. Penetracija će tako biti jača, a osjećaj bolji.

2. Žena na vrhu Ovu pozu muškarci obožavaju jer tako najbolje vide svoju partnericu, a kako bi još više uživali, napravite neke izmjene. Kada je žena gore neka i muškarac sjedi da vam se prsa dodiruju. Žena jednu ruku neka zabaci iza sebe i oslanja se na krevet. Muškarac će tako moći raditi sa svojim rukama što želi, a žena će kontrolirati pokrete.

3. Pseća poza Iako mnogi misle kako žena u toj pozi ne može postići orgazam, varate se. I žene itekako mogu uživati, ali ako to uistinu i želite. Žena bi trebala leći na trbuh i lagano podignuti stražnjicu. Ako vam je teško, možete si pomoći i jastukom. Pokreti muškarca trebaju biti sporiji i u ritmu. Orgazam žene u takvoj pozi ne bi trebao izostati.