Problemi ženske moždane čelije u muškom mozgu!! :D :D :D

Jednom je ženska moždana čelija zalutala u mušku glavu.

Našla se u čudu, jer je sve bilo pusto i prazno. ”Ima li koga?” – Nije bilo odgovora. Sačekala je malo, i glasnije upitala: -Da li ima nekog živog ovdje? – Ponovo ništa. Već je počela da gubi nadu, i razočarana odlučila da pokuša još jednom, posljednji put: -Molim vas da se javite, ako me čujete…Tada se, iznenada, začuo tih, jedva primjetan, udaljen glasić: -”Svi smo doleee!”

Mujo i Haso hodaju polako kad će Haso Muji: -Ej Mujo, da ti pitam, znaš li ti ko je bio Mocart? Mujo ga pogleda čudno i kaže mu: -Ma odakle da znam ko ti je taj!? Haso pun sebe: E, da ideš u večernju školu znao bi sigurno. Ne prođe malo kad će ti opet Haso: -A, jel jarane, znaš li onda ko je bio Tesla? Mujo će na to: -Ma ko nako sam nešto načuo ali ne znam. A Haso će ponovo: -E, da ideš u večernju školu znao bi!! Dosadilo Muji Hasino ispitivanje pa će on njemu: -A, jel jarane, znaš li ti ko je Ibro! Haso ga blijedo pogleda i kaže mu: -A, ko ti je taj matere ti?? -E, Ibro ti je čovjek koji bude sa tvojom Mersihom dok ti učiš tog tvog Betovena i Teslu.

Približava se punicin rođendan. Nakon dužeg razmišljanja, zet odluči da joj kupi grobno mjesto. Punica je bila oduševljena, riješio ju je velike brige i troška. Dolazi sljedeći rođendan. Nakon dužeg razmišljanja, zet ne kupi ništa. Povrijeđena, punica ga upita: –Pa kako to zete, lani si bio galantan, a ove godine ništa? A zet će: -Punice nemojte biti tako neskromni!!! Punica iznenađena pa će: -A što sam ja to neskromna? Zet će: -Pa ni prošli poklon niste potrošili…