PRIJETI NAJVEĆI SKANDAL DO SADA, VRANJEŠ UPOZORIO: Ako ga Jelena još jednom pomene, uradit će ovu BRUTALNU STVAR

Pjevačici Jeleni Kareluši prijeti još jedan skandal ukoliko bude pominjao fudbaler Ognjena Vranješa, jer kako fudbaler priči prijateljima na najnovije oružje za nju, prenosi Blic.

Kako je „Blic“ saznaje od izvora bliskog fudbalera zbog skandala koji je isplivao u javnost, a njegova se prepiske sa pjevačicom Ognjen odlučuju da ga zamijeni Jelena Karleuša u javnosti u negativnom kontekstu na „braniti“ kompromitujućim fotografijama koje navodno poseduje , a koje joj neće nići u prilog.

Mediji su prije nekoliko dana pisali Jelenu koja je već svojim suprugu pravdala riječima da je Vranješ “psihopata koji je proganja” kako bi opravdao to što je od njega dobila 1001 ružu.

Jelena tvrdi da su priče da je razmenjivala poruke sa fudbalerom Ognjenom Vranješom totalna budalaština, te da je mnogo boli što njena porodica prolazi kroz takve stvari, posebno što ima dvije maloljetne kćerke Atinu i Niku, te majku Divnu, koja boluje od raka pluća. Ona je sve o ovome detaljnije govorila u razgovoru za Informer gdje je navela da je sa njenim brakom sve u redu i da je jako pogađa ovo što joj se dešava, ali izgleda da mnogi nisu poslušali njezin zahtjev da je ostave na miru, pa se povodom ovog obratila i putem Instagrama.

– Ponoviću – sve medije koje pišu i pisali su o meni najgnusnije laži tužila sam i tužiću do smrti! J * bem li vam mamicu bolesnu zlu !!! O * jebite od mene, mog muža, mog braka i mene – pisalo je na pjevačicinom storiju. (novi.ba/Foto:print zaslon novi.ba)

Izvor. Blic

 

Ne svađamo se samo mi i poznati se svađaju -Mnogi poznati ne trpe jedni druge i zaobilaze se u širokom luku kadgod mogu. Neki su se posvađali tokom zajedničkog rada na filmu zbog različitih stavova, drugi zbog toga što su jedni drugima rekli u lice da ne znaju da glume. Ovi poznati su i svađi i ne žele da rade jedni s drugima. Šenon Doerti prati reputacija da je teška za saradnju, pa nije iznenađenje što Alisa Milano odbija da ponovo radi sa njom. Šenon je otpuštena iz serije „Čari“ i od tada se pretpostavlja da je razlog to što se nije slagala sa svojom koleginicom.

Kevin Smit i Brus Vilis su na ratnoj nozi i ne mogu da podnesu jedan drugog. Njih dvojica su zajedno radili na filmu „Cop Out“ i tokom snimanja je stalno bila vidljiva netrpeljivost između njih. Kevin je rekao da je rad na filmu bio naporan i da je Vilis težak za saradnju. Brus mu je uzvratio nazvavši ga „cmizdravim“. Izgleda da njih dvojica nikad neće moći da izglade odnose. Da li je moguće da postoji neko ko se ne slaže sa Džulijom? Nik i ona radili su zajedno na filmu „Volim nevolje“. Nedostatak hemije između njih dvoje primetan je u filmu i to zato što se oni ni privatno ne vole. Džulija je rekla da je on „potpuno odvratan“, a Nik da ona „nije dobra osoba“. Do danas nisu izgladili odnose.

Vilijam Baldvin i Šeron Stoun zajedno su glumili u filmu „Sliver“. Iza kamera je bilo toliko tenzije među njima da je jednom prilikom Šeron Vilijama ujela za jezik toliko jako da nije mogao da priča kako treba nekoliko dana. Film nije dobro prošao, najverovatnije zbog nedostatka hemije između njih dvoje. Jeste li se zapitali zašto se Bil Mari ne pojavljuje u ulozi Boslija u nastavku Čarlijevih anđela, „Charlie’s Angels: Full Throttle“? Bil i Lusi Lu su u svađi i to je bilo dovoljno da on ne bude angažovan za drugi deo. Bil je Lusi nazvao lošom glumicom pred svima i pritom pohvalio Dru Barimor i Kameron Dijaz. Lusi ovo nije prihvatila mirno i članovi ekipe su morali da ih razdvajaju.

Tajris Gibson tvrdi da je Džejms Franko bio nepristojan na setu za film „Annapolis“, pošto ga je zaista udario tokom scene leta. Tajris je to shvatio lično i rekao je da „nikad više ne želi da radi sa njim i da je siguran da i on misli isto“. Džejms je od tada pokušavao da se izvini što je to uradio, ali mu Tajris izgleda nije oprostio. Kada su Maraja Keri i Niki Minaž stavljene da budu zajedno u žiriju američkog Idola, svi su bili oduševljeni. Ali ove dve dive su se zamrzele tokom takmičenja. Nakon što je na internet procureo video na kojem se njih dve svađaju tokom audicije, njihova prepucavanja u emisiji bilo je teško gledati. Ne deluje kao da će ikad izgladiti ovo.

Američki predsjednik Donald Trump stvarno voli Twitter i za razliku od drugih političara sam ga vodi, bez ikakve kontrole. Kao potpuno celebrity predsjednik, Trump voli koketirati sa slavnima – a još više ih voli vrijeđati na toj društvenoj mreži. Kao i oni njega, uostalom. No, za jednog predsjednika neke su stvari ipak malo previše.  Nakon što ga je Robert De Niro izvrijeđao na dodjeli nagrada Tony (vikao je “Fuck Trump!” nekoliko puta za mikrofonom), ovaj se uhvatio tipkovnice.

-Robert De Niro, individua s jako niskim IQ-om, primio je previše udaraca u glavu od pravih boksera u filmovima. Gledao sam ga sinoć i vjerujem da je bio pijan od udarca, napisao je Trump. Možda najbolje od svega je što je prvo napisao pravopisnu pogrešku, a onda ponovio tvit tako da bude tačan.

Glumac igra Donalda u humorističnoj emisiji Saturday Night Live gdje svakog vikenda nasmijava cijeli svijet svojom imitacijom. Urnebesno za neke, ali ne i za Donalda. -Alec Baldwin, čija je mediokritetska karijera spašena groznom imitacijom mene u SNL-u, sad kaže da je bila agonija glumiti mene. Alec, bila je agonija za sve koji su bili prisiljeni gledati. Vratite Darrella Hammonda, smješniji je i veći talent, napisao je.

Bivša akcijska zvijezda i nekadašnji guverner Kalifornije bio je voditelj show-a “The New Celebrity Apprentice”, franšiza koju je pokrenuo upravo Trump. A nakon što je Arnie kritizirao predsjednikovu odluku o zabrani ulaska u SAD stanovnika pojedinih islamskih država, Trump je dobio inspiraciju i počeo, kao i obično, udarati ispod pojasa. Prvo je napisao kako je gledanost show-a pala i to upravo zbog Schwarzeneggera, a ovaj mu je odgovorio time da se

-nada da će raditi u korist svih Amerikanaca tako što radi za svoje rezultate gledanosti. Kasnije, kad je Arnie objavio da se neće vraćati u “Apprentice”, ponovno se javio.

-Arnold Schwarzenegger ne napušta show dobrovoljno, dobio je otkaz zbog svojih loših (jadnih) rezultata, ne zbog mene. Žalostan kraj izvrsne emisije, napisao je Trump