Prijavila Duška za nasilje u porodici, a onda se predomislila

Pjevačica Jelena Karleuša prijavila je policiji jučer oko 18 časova da ju je suprug Duško Tošić tukao u njihovom stanu na Dedinju, ali se kasnije predomislila i nije željela da ga krivično goni.

 Organi reda izašli su na teren i obavili razgovor s njom. Kako kažu Kurirovi izvori bliski ovom paru, pjevačica je izjavila da je suprug psihički maltretira, da je nasrnuo na nju, kao i da joj je zavrnuo ruku. Ona, međutim, nije željela da se zove Hitna pomoć niti da podnese prijavu protiv Duška.

Policija je obavila razgovor i sa Duškom, koji je tvrdio da nije fizički napao Jelenu već da su razgovarali o braku jer imaju nesuglasice. Tošić je, kako saznajemo, pod mjerom samoizolacije zbog koronavirusa pošto je doputovao iz Kine, pa su organi reda morali da pozovu sanitarnog inspektora. On je rekao da fudbaler mora da ostane u karantinu. Zasad, kažu Kurirovi izvori, protiv njega neće biti podneta krivična prijava, ali su i on i Jelena upozoreni da će biti procesuirani ukoliko se incident ponovi.

Duško se nije oglašavao ovim povodom. Jelena je, nakon što su brojni portali objavili da ju je suprug tukao, promijenila ploču i brže-bolje napisala da je sve to laž.

– Policija obilazi našu kuću non-stop kako bi provjerila da li Duško krši karantin. Nema potrebe da se šire ovakve laži o nasilju. Na žalost mnogih, mene niko nikad nije pretukao – napisala je Jelena na Instagramu.

Podsjetimo, Jelenin i Duškov brak već duže vreme je na klimavim nogama, tačnije od januara 2019, kada se desila se*s-afera u kojoj su glavni akteri bili Karleuša i fudbaler Ognjen Vranješ. Tada su u javnost dospjele eksplicitne fotografije pjevačice, kao i brojne prepiske između nje i Vranješa, s kojim je bila u šemi. Ona je sve to uporno negirala, navodeći da mediji žele da je unište i da su namjerno zbog toga izmislili aferu, ali je nedavno na suđenju priznala da je imala se*sualne odnose sa Ognjenom i da sporne fotografije na kojima je naga zaista jesu autentične. U tom periodu više puta se pominjao Jelenin i Duškov razvod, ali su njih dvoje govorili da se neće razići i da pomenuta se*s-afera ne može da ugrozi njihovu zajednicu.

Karleuša i Tošić vjenčali su se 2008. godine, kada su i dobili prvu kćerku Atinu. Godinu dana kasnije postali su roditelji još jedne djevojčice, kojoj su dali ime Nika.

IZVOR: BHDijaspora.net