Prijateljica mi je bila paravan da prevarim muža!!!

Jučer mi je bio rođendan, muž mi nije ni čestitao… 2 godine smo u braku.

Što reći, jadno… odlučila sam da se osvetim svom jadnom mužu, pozvala sam prijateljicu da je počastim za rodjendan pićem i tortom u poslastičarnicu, pre toga dogovorila vreme sa jednim likom da se nadjem kod hotela, prijateljicu sam iskoristila kao dokaz da ubedim muža sa našim slikama da smo zaista bile u poslastičarnicu, čim sam završila sa njom našla sam se sa njim i dobro ga izjahala u hotelskoj sobi.
Hvala bogu da postoje dobri ljudi, velikodusni, pomogao mi je u najteznim trenucima. Možda sam ispala droca, ali necu da dozvolim da me suprug gazi.-Videoteka-

 

 

Prema nekim procjenama, svakog dana razmijeni se više od 2 milijardi poruka na Messengeru i oko 2,5 milijardi na WhatsAppu. Kao da nije bilo dovoljno što je Facebook svoju mobilnu aplikaciju razdvojio u dvije – Facebook i Messenger, sad su odlučili iskoristiti Messenger kao još jedan kanal za plasiranje oglasa. Tako će korisnici jedne od najpopularnijih aplikacija za dopisivanje uskoro na zaslonima svojih pametnih telefona uz poruke svojih prijatelja gledati i oglase. Kako ističu iz Facebooka, oglasi će biti plasirani između korisničkih poruka, kao što je to slučaj s oglasima na klasičnom zidu na Facebooku. Stan Chudnovsky, šef razvoja Messengera, gostujući na MobileBeat 2017, najavio je kako oglasi neće biti vidljivi odmah niti svima. Naime, poslužit će se istom taktikom koju su koristili i za uvođenje oglasa na Instagramu – postupno i polako.

 

Ovo je samo posljednji u nizu pokušaja Facebooka da nastavi pozitivan rast prihoda. Već su se pojavile glasine kako bi sljedeći “na udaru” mogao biti popularni servis i aplikacija za dopisivanje WhatsApp. Naime, prema nekim procjenama, svakog dana razmijeni se više od 2 milijardi poruka na Messengeru i oko 2,5 milijardi na WhatsAppu, što je izuzetno zanimljivo oglašivačima. Procjenjuje se kako bi uvođenjem oglasa u Messenger i WhatsApp Facebook mogao zaraditi dodatnih 11 milijardi dolara do 2020. Prvi koji su imali “sreće” vidjeti oglase u Messengeru bili su korisnici u Australiji i Tajlandu, gdje je Facebook testirao tu mogućnost posljednjih šest mjeseci. Oglašivači mogu koristiti klasični oglas kojim privlače posjetitelje na svoje mrežne stranice ili stranice na Facebooku, ili ponuditi korisnicima mjesto gdje mogu započeti razgovor, pitati što ih zanima ili dobiti dodatne informacije o tvrtki. Zanimljivo je kako su korisnici veoma dobro prihvatili takav oblik oglašavanja jer ih “povezuje s tvrtkama”.Nije poznato kad će se oglasi pojaviti na ekranima hrvatskih korisnika, ali očekuje se da ćemo ih vidjeti do kraja godine.

 

Želja Muji da upozna Dalai Lamu. Ode na Tibet i upozna se sa Dalai Lamom -Ja sam Mujo iz Bosne!!! Dalai Lama, želi sa Mujom da malo popriča pa ga pozove da odu na pecanje. Po običaju Dalai Lama rijetko šta kaže, ali nakon par sati tišine Dalai Lama progovori: – Život je rijeka. Konta Mujo ovu filozofsku rečenicu Dalai Lame, ali nikako da je skonta. Đaba, kako god skonta ta mu rečenica nije u redu pa kaže Dalai Lami: – Daj bolan, šta ti je… Život su ćevapi, žene, hladno pivo. Nastavi se šutanja još jedno, kad će Dalai Lama: – E je*i ga…Mujo, ja cijeli život mislio da je život rijeka.

 

Dolazi Obama u posjetu Bosni i kaže svom obezbjeđenju da želi da prošeta Baščaršijom. Probali su da ga odgovore zbog gužve, da nebi neko šta pokušao ali Obama je bio uporan i tako su krenuli sa šetnjom. Dok su šetali ugleda Obama dvije slatke djevojčice kako se veselo igraju, pa odluči da im priđe. -Čao djevojčice malene, baš ste mi slatke, e sada će Obama da kupi sladoled!! Djevojčice ga pogleda še pa će jedna: -Pravi si seljačina, ne kaže se OBAMA, već objema