Prekinula sam i rekla mu samo istinu!!!

Pre 7 godina kad sam raskinula sa dečkom pitao me je zbog čega. Rekla sam mu istinu….

jer sam upoznala jednog momka koji mi se odmah svideo i prevarila sam ga s njim.On je samo složio neku tužnu facu i pitao može li da ga upozna. Iskreno plašila sam se šta bi mogao da uradi jer je bio karatista, ali sam pristala. Bivši je hteo da nas izvede na večeru. Čekao nas je u jednom elitnom restoranu, lepo obučen, sređen. Upoznao je tog dečka i za vreme večere bio iznenađujuće kulturan. Zezali smo se, smejali,… Kad je već bilo gotovo pitao je ‘Čuvaj mi je, znači mi. Ja ti čestitam.’ Rukovali su se, mene je poljubio u čelo i u ruku mi tutnuo neki zamotuljak.Platio večeru i otišao. Mene je nakon 15 dana dečko ostavio. Tad sam iz tašne izvadila zamotuljak, bio je to prsten, i pismo gde je pisalo ‘Ovo sam hteo da ti dam ono veče kad smo raskinuli, Volim te !’ Danas sam u našem rodnom gradu srela mog bivšeg. Kasnije sam saznala da ga niko nije video sa drugom devojkom. Sad vidim ko me je zaista voleo.

 

Pre 10 godina tata je ostavio mamu i otišao sa devojkom kojoj deda moze da bude, a kamoli otac. Mama je pala u depresiju, a ja nju takvu nisam mogla da gledam. Život mi je bio katastrofa. Nakon toga svi su me prijatelji ostavili pa čak i dečko, a ocene su mi bile očajne. Svega mi je bilo dosta, nisam želela ovakav život. Nakljukala sam se tabletama za spavanje i legla da sačekam sudnji čas. Svega se sećam kao kroz maglu. Najbolja drugarica me je spasila, upala u sobu, pozvala taksi i odvezla me u bolnicu. Evo prošlo je vec 10 godina od tog dana, ona je sada u bolnici, čeka transplataciju bubrega, a ja imam divan posao, muža koji me voli i moje divne bliznakinje. U znak zahvalnosti odlučila sam da joj budem donator. Ja znam da reči ne mogu ovo opisati, ali hvala joj za sve, i za novu šansu za život koju mi je pružila.

Jos jedan prosječni vikend za prosječnog balkanca. Ustanem, opsujem ženi sve, opsujem djeci sve. Djecu istučem, ženu sam juče. Nastavim da lupam vratima po kući dok ih ne razvalim. Malo bušim, malo kucam eksere u zid, pa ih izvadim, pa opet bušim gdje sam zakucavao eksere. Ne mogu ih izvaditi, palim fleksericu da otkinem vrh eksera. Tražim mješalicu za beton po dvorištu što sam posudio od komšije prošle godine i nisam nikad vratio, čisto da je upalim, da svi znaju da je upaljena. Ne moraju znati da je za 5 grama kreča, ali radiće čitav dan, nema veze. Uđem u kuću, istučem djecu opet, opsujem ženi sve, zovem komšiju preko puta da se nadvikujemo. Zaboli me grlo, prekinem, opsujem ženi sve jer mi treba sad čaj, Gledam hoće li pogoditi da mi treba čaj, izlupam vratima još kojih sat vremena, opsujem ženi sve, opsujem djeci sve. Noć, tišina, istučem djecu za laku noć, opsujem ženi sve, pa na spavanje. Hrčem ko mješalica za beton čitavu noć i tako do ponedjeljka.

Varam muža. Da, već 4 godine, do sad sam imala tri partnera. Znam da ćete me osuditi, jer ni meni nije svejedno, imam stalnu grižnju savjesti. Ali, imam i potrebe, a muž me ne primjećuje, ne spavamo po pola godine. On stalno visi po kojekakvim sajtovima za upoznavanje. Svašta sam nalazila na kompijuteru, slike, poruke, ali ne i dokaz fizičke prevare (mislim da bi mi to bilo lakše nego sve te gadosti). Da stvar bude gora jako sam privlačna, svima sem njemu, a privlače ga lošije od mene. Ne mogu se razvesti, imamo troje djece, firmu i kredite. Imam osjećaj da ne znam kako dalje.