Praktična obuka je ipak najbolja :D

Imao Cigo osmoro dece, i kako nije imao novca za prehranjivanje još kojeg deteta, ode on do doktora da pita kako sprečiti da mu žena više ne zatrudni. Vrati se kući i upita ga Ciganka ima li pomoći. Cigo je izvede u dvorište, polegne u sneg i počne seksati. Stenje Ciganka i cvokoće od hladnoće: –Nnne mmogu vvišše… – Ššuti. Ako uđemo u kuću opet ćeš zatrudneti, mater ti cigansku! Lepo mi je gos’n doktor rek’o da svršavam vani!

 

Rekao učitelj đacima da kod kuće naprave maketu škole i da je donesu sutra. Sutradan svi lijepo donijeli makete,samo Perica donio jednu loptu od plastelina u obliku guzice, i na plastelinu jedna jedna rupa i oko nje trava i nekakve braon loptice Učitelj se začudi: -Je li, Perice, šta ti to predstavlja? -Pa vidite, ovaj plastelin je guzica, to je naša škola, a ova trava to smo mi đaci. -A ove braon loptice su govna -A, šta one predstavljaju? Pa učitelje i nastavnike.

 

Stariji čovjek iz Oklahome je nazvao svog sina u New York i rekao mu: “Sine, žao mi je što ću ti upropastiti dan, ali moram ti reći da se tvoja majka i ja razvodimo nakon 45 godina braka…i poslije toliko mučenja moram reći da je gotovo.” -”Tata, o čemu to govorš?”, sin se derao na sav glas. -”Ne možemo više podnijet jedno drugo”, objasnio je otac. “Dosadili smo se jedno drugom i muka mi je da više govorim o tome. Zato nazovi svoju sestru u Hong Kong i prenesi joj ovo.” Sin je odmah pozvao sestru koja je “eksplodirala” preko telefona. “Šta se, koji kur”c oni razvode sada”, bijesnila je. “Pobrinut ću se za ovo”. Odmah je nazvala oca i počela vikat na njega, “Vi se ne razvodite!
Nemojte da ste bilo šta napravili dok nismo došli do vas. Zvat ću brata ponovo, i sutra oboje dolazimo. Do tada, nemojte da vam je palo na pamet da bilo šta učinite, je l’ to jasno?!” spustivši slušalicu u bijesu. Starac spusti slušalicu i okrene se svoj supruzi. “Sve je sređeno”, reče. “Oboje dolaze za Novu Godinu i sami plaćaju svoj put”

 

Umro Mujo i kako je bio dobar dobio je džennet(raj) ali nije bio zadovoljan pa ode u ured kako bi se požalio na uvjete života u džennetu (raju). Mujo:-Ma vala dojadilo mi je slušati onu harfu i filozofska preseravanja! Referent: -Tako ti je u džennetu(raju), tamo su ti intelektualci, čista kultura. Mujo:-Ma čuo sam da osim dženneta(raja) i džehenema(pakla) postoje neki Havaji? referent: -Postoje, ali tamo idu samo odabrani. Mujo:-Pa zašto onda ja nisam tamo? Petar:-Malo si glup. Mujo:-Što ne kažeš, mogu ja biti i više!

 

Pita učiteljica malog Muju što mu mama radi i kako žive:– Moja mama je prostitutka, dobro zarađuje tako da i dobro živimo i imamo sve što nam treba. Učiteljici bi nezgodno pa preformulira pitanje za Sulju: – Što tvoj otac radi i kako živite? – Moj otac je policajac i malo piše kazne za državu a malo za sebe i mi lijepo živimo i imamo sve što nam treba. Dođe red i na malog Hasu, a on ne čekajući pitanje počne govoriti učiteljici: – Moj je otac vozač kamiona i da nije Mujine matere i Suljinog oca i mi bi super živjeli!