Poznate kćeri koje su nasledile očev šarm…

Mnoga djeca nasleđuju ne samo elemente njihovog izgleda, već i njihove talente, šarm i harizmu. Ova divna životna činjenica savršeno ilustrovana primjerima iz svijeta glume i muzike. Evo kćeri poznatih ljudi čiji talenti ne možemo dovoljno pohvaliti.

Johnny Depp i Lily-Rose Melody Depp

Jean-Claude Van Damme and Bianca Brigitte Van Damme

Alec Baldwin and Ireland Baldwin

Keith Richards and Theodora Richards

Dok su muškarci od pamtivijeka mogli činiti manje-više što god su htjeli, ženama su dugo vremena na raspolaganju bile jedino usko definirane uloge vezane uz dom i obitelj. Naravno, oduvijek je bilo i onih odvažnih žena (neke od njih javno priznate za njihova postignuća, neke ne) koje su spomenute uloge odbijale.

U jednoj policijskoj stanici na periferiji grada, šef policije je stalno slao policajca po novine. Ovome više dojadilo kupovati svako jutro pa jedan dan kupi sedam novina i tako mu dostavlja svaki dan po jedan primjerak. Sedmi dan šef zove tog policajca i kaže mu: -Vidi ovo bolan, za nas govore da smo glupi, a jedan doktor sedam dana zaredom udara u jednu te istu banderu. I onda opet policija kažu glupa!!

Dolazi Perica iz škole i cijelo vrijeme razmišlja o dijalogu i monologu što im je učiteljica objašnjavala.
Mađutim, Perica neke stari nije skont’o pa veli u sebi-Imam ja tatu on će meni to dobro sve pojasniti.
Ulazi u kuću i onako s vrata upita oca: -Tata, šta je dijalog? Sine, to je razgovor između mame i mene.
-A šta je monolog? -Isto, sine.

Svadba, puna kafana svatova,vesele se svatovi Sjede tako mladenci, kumovi, roditelji, prijatelji… a u ćosku sjedi Zemunac pijan ko zemlja.Odjednom Zemunac poče praviti probleme i poče da se dere:
-Mlada ajde da mi pušiš ku**c”, muzika prestane svi gledaju a on opet: -Ajde mlada da mi ga pop**iš”.
U tom momentu skoče mladoženja, brača, rođaci i svi krenu da ga izlome, a on se dere: -Ma ne vi bre mamu vam  j*b*m  nego mlada…