Potukle se takmičarke na izboru za NAJBOLJU ZADNJICU (VIDEO)

U Brazilu se svake godine održava izbor za “Miss Bumbum” – devojku sa najboljom zadnjicom, a ovog puta se sve završilo tučom!

Za pobjednicu je proglašena Elen Santana (31), međutim čim je krunisana, na scenu je istupila njena rivalka Alin Uva (27). Ova maserka je iznijela optužbe da je takmičenje namješteno, i da je zadnjica Santane hiriurški uvećana, dok je njena prirodna.

– Ja sam ispunila pravila, moja zadnjica je prirodna, njena je plastična! Miss Bumbum je lažnjak. Mogu to danas da dokažem – rekla je Uva.

Izvor: BUMM.ba

 

Šta je to što muškarce toliko privlače guze?? -Muškarci vole dobre guze, a psiholozi tvrde da je ta privlačnost primalna, preciznije, da ih obožavaju zato što ukazuju na plodnost žene. No, postoje i brojni drugi razlozi… Ženske stražnjice. Muškarci, kao da su opsjednuti njima, a ta fiksacije, čini se, samo raste. Zahvaljujući brojnim zvijezdama poput Jennifer Lopez i Shakire, pop kultura ih slavi i uzdiže na pijedestal.

Muškarci vole dobre guze, a psiholozi tvrde da je ta privlačnost primalna, preciznije, da ih obožavaju zato što ukazuju na plodnost žene, jednako kao tanak struk, bokovi i grudi. No, postoje i brojni drugi razlozi zbog kojih je čvrsta stražnjica skinula grudi s ‘trona’. Muškarci znaju da im pristup nije (uvijek) omogućen te samim time guza postaje još privlačnija. Ima istine u onoj staroj ‘zabranjeno voće je najslađe’ – To je tabu. Nije nam dozvoljeno ići tamo. A kad pričamo o seksu, postoji nešto životinjsko i prljavo o tome da se uspnemo na ženu odozada – rekao je Eric Garrison, stručnjak za seks.

O ovome možemo misliti svašta, ali jedna stvar je jasna – frajeri vole svoje cure uštipnuti i malo pljesnuti po stražnjici. I to ne samo u spavaćoj sobi. Oni to rade dok se šetate po gradu, dok čekate u redu na blagajni, u pošti Što je tako zabavno u štipkanju stražnjice? Nemamo pojma. Frajeri valjda bolje znaju…

Guza odlično izgleda u trapericama. OK, to i žene znaju. Koliko puta ste samo vidjele frajere kako se okreću za ženom u uskim trapericama. No, moramo priznati i mi volimo ‘škicnuti i njihove guze. Mrdanje guzom gotovo je u svakom spotu, a mnoge pjesme se vrte upravo oko ovog dijela tijela. I kako onda ne biti opsjednut 🙂 Strane i domaće pjevačice (a jedna je, složit ćete se – Lidija Bačić :)) ponosno pokazuju svoje utegnute guze, a neke su je čak, poput J. Lo i osigurale. I to na 27 milijuna dolara. Društvene mreže pune su čvrstih guza, fotografija iz teretana, magičnih čučnjeva… I kako ih onda ne voljeti?

Ozbiljno, kad vidite ženu s čvrstom stražnjicom, instinktivno pomislite kako je fit i zdrava. I ovo je sa ženskog gledišta. Iz perspektive muškarca, to je ista stvar, ali samo intenzivnije. Oni ženu s lijepom guzom vide kao nekog tko se brine o sebi, vježba i pokušava ostati u što boljoj formi. Već je zamišljaju kako, u kratkim  hlačicama, radi čučnjeve u teretani… A u stvarnosti ona vježba u širokoj trenirci… No, to sad nije bitno. Mašta radi svašta…

Jedna je studija pokazala da muškarci zaista imaju neku vrstu ovisnosti kada su u pitanju ženske guze. Kada muškarac vide djevojku s velikom stražnjicom, aktivira im se isto područje mozga koje je aktivira droga ili alkohol. Doggy poza-  Ova poza je oduvijek bila popularna, a danas je zahvaljujući ‘guzama svuda oko nas’ postala još popularnija. Frajeri ‘doggy’ gledaju kao nešto najbliže analnom seksu – nečemu što, priznali oni to ili ne, jednostavno ne mogu odoljeti zbog svoje neizmjerne znatiželje. – Poznato je da muškarci vole tu pozu, vole ono životinjsko u njoj – kažu stručnjaci.