Posle smrti žene, svet mu se SRUŠIO. Kad je upoznao novu devojku, majka mu je pokazala sliku…

Kada mu je žena umrla, Džastin Pounder je mislio da više nikada neće voleti. Nije ni slutio da je ljubav njegovog života blizu i da je poznaje od malih nogu.Jednog julskog dana 2012. godine, Džastin je sa svojom ženom Adrijanom pripremao selidbu u novu kuću na Floridi, gde je trebalo da započnu novi život. Međutim, tog dana se dogodila neočekivana tragedija.

5dda68b97e50966b5c9e2866966c3aeb

Te noći, dok je napuštala kafe, stranac je pratio nesrećnu ženu i na smrt je izbo. Ova 29-ogodišjakinja je preminula u velikim bolovima. Dve godine nakon ovog događaja, krivac je osuđen, što je obema porodicama donelo malo spokoja.Džastinova majka se veoma brinula da njen sin nikada više neće pronaći ljubav. Međutim, njene molitve su ipak bile uslišene. Džastin se registrovao na sajtu za traženje ljubavnih partnera i ubrzo se zainteresovao za jednu ženu. Već na samom početku, njihova veza je bila ozbiljna, pa je Džastin pokazao svojoj mami sliku nove devojke. A onda je usledilo iznenađenje

1c7874fff2ee2f954ef50e4032502eb9

Mami je to lice bilo veoma poznato! Kada joj je sin rekao kako se zove, istog momenta joj se upalila lampica! Kako se ispostavilo, Džastin i Ejmi su se družili kad su bili mali, a on je čak gajio simpatije prema devojčici.

4b2bdbb7238aa89cdce9cbba4a331621

Džastin i Ejmi nisu mogli da poveruju! Videli su svoje slike pre 30 godina i bili ubeđeni da je sudbian umešala prste! Izvor: Viraler

Mladi bračni par se uselio u tek kupljenu kuću. Nakon nekoliko sedmica, jednom dok su doručkovali, žena kroz prozor opazi komšinicu kako širi veš. Kaže mužu: – Vidi kako joj je prljav veš. Kao da ga nije ni oprala. A možda uopšte i ne zna da pere, jadnica. Muž ništa nije rekao, njega to nije naročito zanimalo. I tako, svaki put kad je komšinica širila veš, padali bi isti komentari. Mjesec dana kasnije, žena je bila u čudu kad je vidjela da je veš kod komšinice čist kao snijeg. Kaže mužu: – Pogledaj, konačno je naučila da pere! Ko li ju je tome naučio… Muž joj odgovori: – Niko! Ja sam oprao naše prozore.

Tri miša sjede za šankom i piju tekilu. Prvi miš popije tekilu, lupi čašom o šank i kaže: -Ja sam toliko hrabar da svaki dan otkinem malo mišjeg otrova i žvačem ga. Drugi ga miš pogleda, popije dvije tekile, lupi čašom o šank i kaže: -Ja sam toliko hrabar da svaki dan odem do mišolovke, dignem prečku i malo se bildam na njoj. Treći ih miš pogleda, popije tri tekile, lupi čašom o šank i krene prema vratima. Dva ga miša u čudu gledaju: -Kuda ćeš ti? -Idem da poševim mačku.