Posle prve bračne noći!! :D :D

Dolazi Cigo da polaže po kozna koji put vozački. Kaže mu komisija: Opet ti, Cigo? Cigo: Opet ja kume! Član komisije: Dobro, šta ćemo sa tobom? Cigo: Jao, molim te, kume, pusti me da položim, nemam pare više, treba za ‘leba za djecu, pusti me, molim te. Član komisije: Ne možemo, Cigo, da te pustimo, nego da se dogovorimo. Postavićemo ti 3 pitanja, ako tačno odgovoriš samo na jedno pitanje, prošao si. Je l” može? Cigo: Može. Član komisije: Prvo pitanje: idu ti u tunelu 2 svjetla u susret, šta je to? Cigo: Pa kola. Član komisije: Koja kola, da li je BMW, da li je yugo, zastava, ferari? Cigo: Kako da znam koja su kola?? Član komisije: Drugo pitanje-ide ti jedno svjetlo u susret, šta je to? Cigo:Pa motor. Član komisije: Ih, motor, da li je suzuki, jamaha, apenac? Cigo: Kako to da znam ??? Ne znam. Član komisije: Evo cigo i treće pitanje: idu ti u susret dva visoko podignuta svjetla, šta je to? Cigo: Ko iz topa. Pa kamion kume!!!
Član komisije: Eh, pa koji kamion, jel skania, mercedes, fap? Cigo razočarano kaže: Ne znam. Vidi Cigo vrag odnio šalu, ponovo nije prošao.Izlazi Ciga iz kamiona i kaže: Cigo: Je l” može da postavim ja tebi jedno pitanje? Član komisije: Može Cigo, kaži.  Cigo: Ideš mostom i u susret ti ide ženska, zgodna, minić i torbicu na ruku, ko je to?
Član komisije: Pa 100% prostitutka. Cigo: Ih, jel’ ti sestra, jel’ ti je ćerka, jel’ ti žena, šta ti je? Vidiš kume propali ste…