Poruka lopovima

Nakon krađe stare Zastave 128, u narodu poznatije kao Stojadin, besni vlasnik iz Srbije napisao je pismo kojim je lopovima poželeo “svu nesreću ovog sveta”.

Iznenađen što su lopovi na parkingu odabrali baš njegov stari automobil, vlasnik je lopovima napisao zaista originalno pismo, puno slikovitih izraza i želja.

“Što ne uze onu Vektru ili onog BMW-a od narkodilera iz ulaza pored mog? Kako li je samo upali, kad ja verglam po 10 minuta? Je l’ ti crkla guma, k’o meni pre dva dana? Jesi li uključio grejanje kroz haubu, jer se sajla pokidala? Dokle si stigao sa ona tri litra u rezervoaru… Nadam se do prve bandere, ruka ti se osušila!

Je l’ te zaustavio saobraćajac što nemaš prednji desni žmigavac. Nek ti polomi noge pendrekom! Jesi se nasluš’o muzike na onom jadnom produvalom zvučniku, a kaseta se baš duuuuuuuuugo vrti zimi, mozak ti kroz uši iscurio!

Cigaru upali na auspuh, majki ti ga spalim, pošto nema upaljača, k***a mi se nap**iš!!! Ispod desnog sedišta imaš dugme kojim možeš da prespojiš bobinu, da ti je ne bi ukrali… Ukrali ti leš dabogda!

Kad pada kiša, ti stavi rukavice, jer se skida ono crno g**** oko volana, crna te voda izbacila! Pazi da ti ne polome brisače! Imaš stare, potrošene (rezervne) u gepeku. Kočnicu pritisni dvaput brzo ili jednom, al’ do daske, iako bih ja želio da ne zakočiš na vreme pred grotlom pakla i da tamo goriš dok ti 128 demona čereči iznutricu do kraja večnosti!

P.S. Ako neko vidi crvenu Zastavu 128, registracije BG 192-523, neka je polije benzinom i zapali!!!”