POPOVIĆ JU JE IZBACIO IZ GRANDA ZBOG G*LIH S*SA: Zlata Petrović prvi put progovorila o direktoru i toples-skandalu,

Narodna pevačica  Zlata Petrović   doživela veliku neprijatnost zbog svojih golih grudi i bila je izbačena iz “Granda”, a sada je, kako kaže, golotinja jedina karta za uspeh na estradnom nebu.

Zlata u iskrenoj ispovesti za priču o tome koliko je sve promenilo, da li nešto zamjera  Saši Popović u i kakvim je odnosima s bivšim muževima. Petrovićeva kaže da je sa čelnikom “Granda” oduvek imala dobar odnos, ali da je njegov stav prema pevačicama koji su u njegovoj kući promijenili.

– Uvek sam poštovala Popovicu i njegovu politiku u “Grandu”. Prošlo je velika prašina prije nekoliko godina kad su moje slike u toplesu izašle, ali malo toga što se tada govorilo bilo je istinito. Popović me nije vređao, ni bio je grub i neprijatan. Moglo je da se dopada ili ne dopada mojom ponašanju, ali smo oduvijek ljudski razgovarali. Nije bilo nikakvih krvarenja. Nekada je bilo kobno ako je neko slika donje veš ili bole grudi. Danas je to karta za višu poziciju na estradnom nebu i Popović na dobro znanje – priče Zlata, koja je zbog golotinja imala problema. Danas mnogo mlađe koleginje, kaže ona, tako osiguravaju mjesto na estradnom nebu.

– Da se ne lažemo, došlo je takvo vreme da od 1.000 pevačica uspe jedan. Ako se skinemo gola ili je vrcava. To je tužno i žalosno jer imamo toliko kvalitetne vokale i pristojne deku koje ne mogu da dođu do izražaja u ovom ludom svetu. Da se razumijemo, nemam ništa protiv toga da se pokažu atributi i sve kvalitete koje posjeduju, ali u naše vrijeme znamo da najprije morate imati hitove, da budete pevačka veličina, pa onda možete se skinete. Nikako prije nego što ostavite trag na sceni. Da se skidate posle jednog, ili mnogo češće nijednog hita, bilo je nezamislivo – kaže pevačica i ističe da nikada nije poredila sa koleginicama.

– Za mene nikada nije zanimalo. Oduvek sam volela sebe baš ovakvu kakve jesam i nisam željela da se mijenjaju ili usporedba s drugim ekstremnim ribama. Ako ćemo realno, i dalje privlačim pažnju, i dalje se sudom, možda i više nego kad sam bila devojka. Možda privlači ove moja blesava energija. Nisam za bacanje, izgledam bolje od svih ovih mlađih kćeri – kroz smeh tvrdi pevačica, koja, kako kaže, nikada nije bila glava, već uvijek srcem.

– Nisam proračunata, nikad nisam bila takva. Nisu me zanimali opasni momci ili lagodan život. Dešavalo se da jedem jedan hleb nedelju dana i da živim u 10 kvadrata, a čak ni onda nisam padala na frajere zbog ljubavi. Sa Hasanom i Pejom i dan-danas mogu podijeliti najdublje tajne jer znaju da sam s njima bio od ljubavi. Bila bih sa njima čak i da sam upoznao kao prosjake na ulici. Sve što sam im sam dala i zato sam ostavio trag u njihovim životima – iskren je Petrovićeva, koji nikada nije prestala da voli bivše muževe.

– Bivše partnere volim kao da su mi od oka ispali, verujte da će vam svaki od njih isto to reći za mene. Nikada nisam bio pobornica toga da kada umre ljubav, poče rat. Gledala sam da sa svim svojim velikim ljubavima ostajem prijatelj. Ja sam ove tačke gledišta, od njih većih prijatelja nemam. Ako vam nije drago da vam partner bude sretan, pa makar i bez vas, nikada ga niste voljeli – zaključuje pevačica “.IZVOR: Kurir.rs.