Pop se izgubio u gradu i traži apoteku :D :D :D

Pop: -Izvini momak, da li mozes da mi kazes gde je apoteka?

Momak: -Ne mogu, mrzi me da objasnjavam… Pop ljutito: -Ti si los, Bog sve vidi, ti nikad neces da stignes u raj.
Momak: -E, zabole me, neces ni ti u apoteku -komični statusi.rs-

 

Čobanica Mara napunila 15 godina i počelo je nešto strašno svrbeti između nogu. Šta će, kud će, ispovedi se popu. Pop ne zna šta će sa njom, pa joj kaže: •Znaš Maro, to je tebi tamo dole uletela muha. Meškolji se pa te to svrbi. To ti treba neko što pre isterati iznutra. -A što vi to ne bi uradili, pope?
• A ja ne smem, ja sam svešteno lice. Nađi nekog svog u selu. Krene ona kući i naiđe na Živadina kako kopa. Objasni mu svoju nevolju, ali on joj odbije pomoći, izgovarajući se na starost. Dalje je srela Milisava, međutim i on joj odbije pomoći jer mu je žena u blizini. Kad je došla kući, pošalje je mati u planinu da čuva ovce. Kad tamo na oplanini – Danilo čobanin, 20 godina, neoženjen, k’o od brda odvaljen: • Zdravo Maro. – Zdravo Danilo.
• Šta te muči, Maro?  -Eto, uletela mi tamo dole neka muha pa se meškolji, mene svrbi, ne znam šta ću od muke.
•Dobro Maro da si se meni obratila. Ja sam ti za te stvari stručnjak.Nego, skini se. Skine se Mara do pola, gleda Danilo sise i sve se oblizuje. • Skini se skroz! Skine se sirotica skroz. • Lezi – veli joj on. Ona šta će, legne.
• Raširi noge. Raširi ona noge. • Više ih raširi. Ona se skroz raskreči. Na to on skine gaće i posere se pola umetra niže.
• E, ako je ovo ne izmami, neće ništa.

Zatekla žena muža u krevetu sa njenom prijateljicom. -E, preko ovoga ne mogu preći, zahtevam razvod, ODMAH !     -Draga, nije to ono što misliš, ja te nisam prevario. -Pa kako možeš lagati, vidim vlastitim očima što se događa !        – Pa dobro draga kome ti veruješ ? Svojim očima ili meni ?

 

Ozenio Srbin mladu ali pre toga majka kaze svojoj cerki da stavi malo baruta u onu stvar i kad bude prvu bracnu noc spavala sa muzem kad joj on zabije i kad barut pukne da on misli da je izgubila svoju nevinost. Ali ona stavi malo vise baruta, pa kad ga je on njoj zabio i kad je onaj barut eksplodiro mlada pita muza: – “Jesi li cuo kako sam izgubila nevinost?” A on njoj odgovara: – “materina ti tvoja, zar ti nisi videla kud su moji lampioni odleteli.”

Srbinova kokoska snela jaje u Crnogorcevom dvoristu. Vide to Srbin i pojuri da uzme jaje ali ga Crnogorac preduhitrio i uze jaje. – “Hej cekaj malo, to je moje jaje”, rece Srbin. – “Kako tvoje kad je u mom dvoristu.”
– “Jeste u tvom dvoristu ali ga je moja kokoska snela.” Vidi Srbin da to nema sanse da istera pravdu pa rece.
– “Slusaj junace, da mi to resimo na junacki nacin. Ja tebe udarim nogom u jaja pa onda ti mene i ko brze ustane od nas dvojice tome jaje.” Razmislja Crnogorac pa mu to izgleda fer i slozi se. Srbin navuce cipele sa metalnim spicom, uhvati zalet i opali Crnogorca po jajima. Crnogorac pade na zemlju,i poce da se valja po zemlji i vristi od bolova. Nakon pola sata ustade Crnogorac i rece. – “E sad je moj red.” – “Znas sta komsija”, rece Srbin: “nek ti bude jaje.”