Pop obilazi svoju Parohiju :D :D

Išao pop u selo da sveti vodicu za slavu i tako uđe u jedno dvorište i vidi lepu seljanku u drugom stanju. Pop je upita:

– Vidim da si u drugom stanju, a gde ti je muž? – U vojsci, a ja sam ovde sama. Zatim joj pop reče: – Taj tvoj muž je neiskusan čim ti dete tako krivo stoji. Ali, ne očajavaj, to se ipak može popraviti. Dođi da ti pokažem. I odvede je u sobu i tamo je nekoliko puta “popravljao”. Posle izvesnog vremena rodio se lep sinčić i kad se muž vratio iz vojske reče ženi: – Vidiš, ženo, kako sam ti lepo dete napravio. A ona će: – E, da pop nije popravljao ne bi bilo takvo. Muž shvati o čemu se radi i reši da se osveti popu. Tako je jedne nedelje popa fijakerom prolazio sa popadijom. Videvši ih, muž se preruši u trudnu ženu i istrči pred fijaker moleći popa i popadiju da ga povezu do grada. Kad su naišli na neko polje, prerušeni muž poče da vrišti kao da se porađa i pop pošalje popadiju sa „porodiljom“ u kukuruze da joj pomogne. U kukuruzima popadija počne da vrišti: – Muško, muško! A pop će na to:– Neka je sa srećom!  Izvor: -KutakNet.com

Sjedi Fata s curama u kafiću, i malo pomalo one se lagano opijaju. Tako vesele prebace temu s mode na frajere, pa Habiba upita Fatu: -Fato, bona, koliko je tebi centimetara dovoljno za zadovoljstvo? Fata polupijana odgovori: -Osam ipo cenata je meni savršeno dosta! Habibi i ostalim curama ništa nije jasno zašto osam ipo, pa je pitaju: -Pa, bona Fato, mi mislile da ti je dužinina važna … Fata se nasmije: -Jest, itekako je važna. Habibi i curama tek sada nije ništa jasno!!! Pa kako boba Fato samo onda osam ipo. -Ihhh to je idealna dužina kartica, Visa, American, Diners … meni svejedno!

Uvalio se Mujo naveče u krevet, upalio televizor i gleda utakmicu. Fata otišla u kupaonicu, tuširala se, sredila. Obukla prozirnu spavaćicu i polako ušla u spavaću sobu. Prođe polako ispred televizora, da je Mujo bolje vidi. Ušuška se u krevet, privije uz Muju i umiljatim glasom mu kaže: -Mujo moj, šta ima na televiziji? Mujo nezainteresovano joj kaže:
-Prašine, Fato, prašine …

Poslije dužeg udvaranja i obletanja oko Mersihe Haso uspije da provedenoć sa Mersihom. Ujutru razočarano kaže on Mersihi: -Sudeći po ovome što sam noćas doživio, nisam ti prvi. Mersiha mu hladno odgovori: -Ma, vala dobro si pogodio!!, a sudeći po onom što sam ja od tebe doživjela nećeš biti ni posljedni…