Policajac uhvatio dva pedera :D :D :D

Ide policajac pored rijeke kad tamo, a ono dva pe*era na gomili….

Izvadi policajac pendrek pa opali po gu*ici onog što je gornji: – “Šta to radiš”, izdere se policajac na njega. – “Ladim ku*ac u Savi”, odgovara on. – “Ma kome lažeš, ovo je Dunav a ne Sava”, policajac će na to. – “Savo pokaži mu ličnu kartu matere ti”, odgovara ovaj.

 

Radio neki frizer u nekom gradu u nekoj državi u USA. Jednog dana mu uđe cvjećar u radnju i kad ga je ovaj ošišao, cvjećar pita koliko košta da bi mu platio. Frizer odgovori da on to radi iz hobija i da ne može da primi pare. Cvjećar ode sav sretan. Sutradan kad je frizer došao na posao našao je na pragu prelijep buket od 20 cvjetova.
Drugog dana mu uđe pekar u radnju i kad ga je ovaj ošišao, pekar pita koliko košta da bi mu platio. Frizer odgovori da on to radi iz hobija i da ne može da primi pare. Pekar ode sav sretan. Sutra kad je frizer došao na posao nasao je na pragu 20 krofni.  Trećeg dana mu uđe Mrčo u radnju i kad ga je ovaj ošišao, Mrčo pita koliko košta da bi mu platio. Frizer odgovori da on to radi iz hobija i da ne može da primi pare. Mrčo ode sav sretan. Sutra kad je frizer došao na posao našao je … … 20 Crnogoraca koji čekaju na šišanje.

Razgovaraju hirurg, arhitekta i političar o tome koji je najstariji zanat na svetu. Kaže hirurg: – Bog je od Adamovog rebra napravio Evu. Eto, bio je prvi hirurg i to vrlo dobar. Prekine ga arhitekta: – Čekaj, čekaj Bog je Evu napravio tek šestog dana. Sijeti se samog početka, prvo haos, pa je nastao red. Ko bi mogao napraviti red osim arhitekte? Na kraju i političar kaže: – Dobro, ljudi, a što mislite, ko je napravio haos? KO ???

Voze se Mujo i Haso u malom propelercu,put dug i dosadan. Muji dosadila tišina, gleda u propeler i upita Hasu:
– Haso, bolan, znaš li ti čemu služi ovaj propeler na avionu? Haso ga zbunjeno pogleda: – Dašta da znam, Mujo, pa da leti avion! Mujo se nasmije: – Jok jarane, to ti je za znojenje … Haso ga pogleda ispod oka: – Ne budali, Mujo, kakve veze ima propeler sa znojenjem! Mujo mu mirno kaže: – E, moj Haso, da vidiš kako bi se pilot počeo znojiti da se propeler prestane okretati …

Pita učiteljica djecu: -Znate li djeco da se u našoj zemlji mjesečno potroši preko 20 kg toalet papira po glavi stanovnika? Djeca šute, ništa im nije jasno, a jedino Perica podigao ruku. Učiteljica ga pita: -Šta ti nije jasno, Perice?
-Pa, nije mi jasno što po glavi?