Pokloni iz budućnosti koje možete kupiti već danas!!!

Ako još uvijek ne znate što kupiti za svoje rođake na poseban dan, ova kompilacija će vam pomoći pronaći nešto inovativno. Na primjer, skala koja može izračunati koliko je kalorija određena vrsta hrane ima ili svjetlo za savršen selfi.

Kup koji mijenja temperaturu pića

Ember je keramička posuda koja je postala veliki hit: u stvari, mnogi poznati blogeri pregledali su ovaj novi izum. Njegova glavna razlika u odnosu na običnu šalicu je u tome što može dugo zadržati temperaturu pića. Dakle, ova šoljica uništava koncept da vam se kava ujutro ohladi i čak je možete kontrolirati pomoću kul smartphone aplikacije .

Prsten mobitela

Nokia Fit je uređaj bez ruku i bez ušiju koji je još uvijek u fazi koncepta. Ovaj prsten omogućuje vam da se riješite svih Bluetooth zračenja oko ušiju i prihvatite pozive stavljajući prst na uho samo kada je to potrebno. Naravno, ovaj prsten je dizajniran za različite veličine prstiju, tako da ga svatko može koristiti.

Holografska tehnologija

Proširena stvarnost postaje sve raširenija. Ova tehnologija omogućuje otvaranje ulaznih vrata unosom lozinke na virtualnoj tipkovnici koju samo vi možete vidjeti. Možete vidjeti i AR za zabavu: na primjer, možete igrati igre poput bazena i vidjeti putanju lopti na stolu.

Laserska tastatura

Sada, svatko tko želi ovo može  ga kupiti . Ova tastatura nema tipke – njezina se slika projicira na stol. Njegova najveća prednost je mala i prijenosna. Ovo je odličan dar za freelancer, ali loša strana je u tome što, kada se koristi u dobro osvijetljenoj sobi, teško je vidjeti sva slova i simbole.

Pametna budilica

Ova nova budilica vam pomaže da se lako probudite. 30 minuta prije nego što se ugasi, počinje oponašati prirodnu progresiju dnevnog svjetla i postaje sve svijetlija. Možete sami personalizirati alarm: možete odabrati stvari kao što su ptice za pjevanje ili vaša omiljena glazba. Ovo je savršen poklon za ljude koji vole spavati, ali moraju ustati rano.

Svjetlosni prsten za savršeni selfi

Ovo je mali svjetlosni prsten koji možete postaviti na svoj pametni telefon ili prijenosno računalo. Stvara savršeno svjetlo za autoportretist i uklanja sve nedostatke na licu. Možete ga koristiti za snimanje dobre slike čak i kad je mrak odabirom jednog od različitih načina. To je tajna velikih selfija!

Robot koji poboljšava kvalitetu sna

” Somnox ” je izum nizozemskih znanstvenika koji su se koristili za borbu protiv nesanice. Ovaj robot koji poboljšava vaš san podsjeća nas na jastuk koji ljudi vole zagrliti dok spavaju. Dizajneri su sigurni da će ljudima omogućiti da brže zaspe, bolje spavaju i lakše se probude. Djeluje tako što se prilagođava dahu osobe, smiruje ih, ugrađena svjetiljka oponaša izlazak sunca, a možete čak i uključiti opuštajuću glazbu.

Prozirni toster

Često je vrlo teško unaprijed znati koliko će vam biti pečenog kruha. Ako imate transparentan toster, možete zaustaviti proces u bilo koje vrijeme prije nego što izgori. I dvoslojno staklo se ne zagrijava, tako da ne postoji opasnost od opeklina.

Olovka za crtanje slika na kafi

Ovo je savršen poklon za kreativne ljude koji vole svoje cappuccino ili latte ujutro. Svatko može koristiti ga  izvući sve što žele na površini svoje omiljeno piće. Možete koristiti šećer, muškatni oraščić, cimet, kakao ili druge začine. Ovaj je uređaj siguran za djecu tako da s njima možete stvoriti umjetnost kafe.

Svjetiljka za međugradske veze

Ovo je savršen poklon za ljude koji su u dugoj vezi. Kada uključite ovu žarulju tako da je dodirnete, par emitira isto svjetlo bez obzira gdje se nalazi. Svaki put kad se lampica uključi, mijenja boju. To je najbolji način da se osjećate povezani s ljudima koje toliko volite.

Pametna skala za hranu

Ovo je sjajan i moderan  alat  za ljude koji pokušavaju gledati svoje dijete. Ljestvica ima više od 2.000 vrsta hrane u svom sjećanju. Možete stvoriti vlastite obroke, dodati ih u sustav, pa čak i koristiti različite sustave mjerenja. Možete mjeriti sastojke, pratiti kaloričnu vrijednost i vidjeti koliko mikroelemenata jedete.

IZVOR: Bright Side.ba