Pohvalila se koliko uživa, ali dobila je i odgovor :D :D :D

Doveo Crnogorac ženu da se porodi. U toku porođaja Crnogorac padne u nesvijest, drugi put, treći put. Iznesu ga iz rodilišta i poslije pola sata budi ga babica i kaže mu: –Čestitam, postali ste otac! –Šta je? – pita Crnogorac –Žensko. –Uf… Dobro je, Oca joj je**m da se ne muči ovako k’o ja.

Autobus pun žena putuje na izlet. Zaustavljaju se da naprave pauzu kad odjednom grupa kriminalaca uleti u autobus.Jedan od njih kaže: -Sada ćemo da vam uznemo sav nakit i novac što imate. Javlja se jedna baba: -Zar i meni? -Ne seri baba rekao sam sve! Glavni: -A sada sve skinite gaćice. Baba će: -Zar i ja? – Ne seri više baba rekao sam sve.! -A sada ćemo sve da vas je**mo. Jedna žena kaže: -Pa zar i babu? A baba će: -Ne seri mala, rekao je sve!!!

Kupio Mujo Ferarrija pa malo izašao da ga testira…Nabio on 200 km/h. Vidi ga policija i zaustavlja ga, a Mujo ni ne pomišlja da stane. Policija javi drugoj patroli da ga dočeka na sljedećoj raskrsnici. Stiže Mujo na sljedeću raskrsnicu i policija ga zaustavi. Kaže mu policajac: -Halo bolan, zašto nisi stao našoj patroli gore kad su te zaustavljali? -Pa nisam znao da su policija!! -Kako bolan nisi znao da su policija kad im na leđima piše “POLICIJA” -E,brate moj! Pa piše u gradu kod 100 ljudi na majci-“RONALDO”.

Mujo kupio računar. Prikopčo sebi internet i surfao jedno mjesec dana. Prvo se navukao na porniće, no kad ih je sve pregledao postalo mu dosadno. Po Suljinom savjetu počne igrati poker online. Nakon jedno dva mjeseca sretne ga Haso u kafani i upita: – Mujo, priča se po čaršiji da si se navukao na poker … Šta ti kaže Fata na to? Mujo mu odgovori: -Ma ko Fata, priča stalno da će me ostaviti …Haso zabrinuto upita: Pa što ćeš napraviti? Mujo odmahne glavom: – Ništa, siguran sam da blefira!

Dolazi Fata dva dana ranije sa službenog putovanja i u kući nađe Muju u sobi s drugom ženom.Onako iznenađenog Muju zgrabi ga za pe**is i odvuče ga u šupu. Stavi mu ga u mengele i dobro ga pritegne. Izvadi ručicu od mengela. Uzme testeru i da je Muji u ruku. Mujo se počne derati: -Stani bona Fato, šta to radiš? Fato bona nećeš valjda … zbog jedne sitnice, da mi ga odsječeš? Fata sa osvetničkim osmjehom na licu kaže mu: -Jok ja, Mujo, ti ćeš. Ja ću samo da zapalim šupu.