Počelo je za njega dobro :D :D

 

Plavuše rade kao vozači kamiona u nekoj bezveznoj firmi. Njima vjerovatno zadnji dan su vozili teret na doznačenu adresu, i onako dok su tračale i pričale gluposti dolaze do podvožnjaka, a ispred stoji velik znak za dozvoljenu visinu vozila. Plavuša koja je trenutno vozila kamion upita drugu: -Šta sada da radimo piše 3,80 a kamion nam je visok 4,20??? Druga plavuša pogleda lijevo, desno pa će: -A vidiš li ti igdje policiju? -Ne, ne vidim!!! -Pa vozi onda glupačo jedna…

Muji umrla Fata. Iz mrtvačnice je iznose na tabutu (sanduku) i valjda nepažnjom slučajno  zakače od štok vrata. Kad čuje se iz sanduka –Uhhh, ahhh. Spuste začuđeno sanduki otvore, kad ono Fata živa. Nastavi Mujo „sretno“ živjeti sa Fatom ali poslije 10 godina Fata ponovo umre. Iznose ponovo Fatu iz mrtvačnice na tabutu, kad će on: -Je**m vas smotane, nemoj opet da zakačite za štok!!

Mujo kasno se vraća kući autom. Ugleda stoperku, zgodna djevojka. Stane Mujo i pita je dokle. Ona mu kratko odgovori da želi do grada. Negdje na pola puta počeše oni lagan razgovor. Lijepa djevojka mu kaže da nema novca da plati prevoz, a Mujo naravno kaže joj da mu ne pada na pamet da naplati ovako lijepoj djevojci prevoz. Jednog momenta djevojka mu kaže: -Znate šta, ipak pošto si me povezao ja sam voljna da vam za 50 eura pružim najbolji seks koji ste do sada imali! Mujo joj ljutito kaže da će je izbaciti, jer on je pošten čovjek i muž. Djevojka malo ušuti pa će ponovo: Ok, vidim dobar ste čovjek pa evo vama extra popust sve ovo ću vam uraditi za samo 10 eura. Mujo ljutito stane i kaže joj da izađe iz auta, jer on kao pošten domaćin ne može dozvoliti sebi to. Djevojka izađe napolje, Mujo doda gas i gleda djevojku u retrovizoru pa će sam sebi: -Je**m ti domaćina koji nema 10 eura u džepu!!