Počelo je: pravo da se “zakuhava”!!!!

Marija Šerifović obratila se na Instagramu javnom porukom Aleksandri Stojković Džidži jer je zvijezda “Granda“ u jednom časopisu navodno poručila …

nekadašnjoj pobjednici “Eurosonga“ sljedeće: “Je*aću ti mater, strpaću te u zatvor!“, sve zbog lažne vijesti vezane za Džidžinog oca, Dragana Stojkovića Bosanca.

Da podsjetimo, prije izvijesnog vremena na internetu se pojavila lažna vijest da je Dragan Stojković Bosanac, inače otac Aleksandre Stojković Džidže, preminuo.

Vijest se pojavila na lažnom Jutjub nalogu zvijezde “Granda“ Armina Dedića, koji je odmah demantovao da ima bilo kakve veze sa tim.

Džidža se oglasila po ovom pitanju i odgovorila Mariji Šerifović.

– Kod mene postoji dokaz da ja nisam prozvala ni jednog momenta Mariju Šerifović niti ovo izgovorila, a to si trebala da demantuješ, a ne da potvrdiš što je laž. Kućno vaspitanje itekako imam, muzičku školu imam i sve ostalo što je potrebno…. dokaz mogu da okačim javno ako želite da vidite jer moj odgovor na ovu glupost nije prenijet…. – napisala je Aleksandra Stojković Džidža.

(Telegraf.rs)

Ulazi pijanac u autobus i počinje vikati: Ovi naprijed su gayevi, ovi u sredini su klošari, a ovi iza su seljačine! Vozač autobusa se naljuti i naglo zakoči autobus pa kaže pijanici: Ponovi još jednom gdje su gayevi, gdje klošari a gdje seljačine! E ,sad ne znam, kada si zakočio sve si ih pomiješao!

Umrli alkoholičar, pušač i homoseksualac pa došli pred Boga. Bogu je rođendan i on ih odluči vratiti natrag u život. Obraća se Bog njima: Danas vas vraćam natrag u život, ali pod jednim uvjetom. Morate se odreći svog poroka. Alkoholičar alkohola, pušač cigareta, a homoseksualac muškaraca. Ako se vratite poroku, istog trenutka se vraćate ovdje zauvijek! I tako, idu oni ulicom i uživaju u novom životu kad prođu pored nekog kafića, a tamo na šanku stoji čaša pića. Alkoholičar misleći da Bog ne vidi popije alkohol iz čaše i padne na tlo mrtav. Nastavljaju dalje hodati niz ulicu pušač i homoseksualac, kad ugleda pušač tek upaljenu cigaretu na pločniku. Gleda u nju pušač nervozno dok mu homoseksualac govori: Prijatelju, ako ti čučneš, umiremo obojica!