Po preporuci doktora :D :D :D

Tri dame crnka, riđokosa i plavuša rade zajedno u firmi i svakog dana im šefica u određeno vrijeme napušta posao i poslije dva sata se vrati. Dogovore se i one kada im šefica ode da i one zajedno napuste posao, pa malo u šoping.
Odlazi šefica, a one za njom. Crnka u šoping, riđokosa ode malo pedikeru a plavuša skonta da ode napraviti ručak.
Dolazi kući i vidi ženske štiklice, polako se prikrade kad u spavaćoj sobi muž joj vodi ljubav i to sa šeficom.
Polako se iskrade iz stana i vrati na posao. Sutradan ode šefica opet ranije sa posla i ženske se dogovaraju da i one idu… Kaže im plavuša: – Ja ostajem…jučer me je skoro uhvatila…

U prepunom jutarnjem tramvaju, gura se bilder, dolazi do žgoljavog muškarca i šapne mu u uho: Spavo sam ti sa ženom!, i ode dalje. Sutradan se scena ponavlja. I tako tri dana. Iznerviran treći dan, došavši na posao, nazove ženu i ispriča joj šta mu se već tri dana događa u tramvaju. Žena mu kaže: -Ma pusti idiota, nemoj se dati isprovocirati od neke polupijane budale. Ignoriši ga, pa će prestati! Sutradan opet pun tramvaj, bilder se gura prema čovjeku, prilazi mu i drekne:-TUŽIBABO JEDNA!

Mujo i Haso idu stazom preko strme litice. Mujo se boji visine pa ne smije ni pogledati, a Haso se šepuri i ismijava se Muji. Odjednom kamen se izmakne Hasi ipod noge i Haso poče da pada u ponor. Mujo jadnik se skamenio od straha, ni naprijed ni nazad. Kad se malo pribrao, stavi ruke na usta i zove Hasu: Haso bolan, jesi li živ?? Čuje se eho glasa u kanjonu. Odozdo se začuje glas: Jarane, živ sam, živ. A Mujo će: Kako si bolan živ, a voliko visoko?? Pa još letim jaraneeee….