Plavušica traži posao :D :D

Znam, slutim sve iako ne pricas poznajem svaku tvoju laz toliko bi bar trebao da znas.  Ti, tamna senka srca mog si ti  oduvek, al tvoja sam jer ti moje sve i moje nista si  zauvek ti pripadam. Dajem ti na dlan ovo moje srce sad ti baci ga u prah i pepeo tad pomisli na nas i zgazi ga za kraj i onako sve si moje zgazio
Znam, mojim nebom vedris, oblacis kada god pozelis i bol umotan k’o poklon donosis. Ti, tamna senka srca mog si ti oduvek, al tvoja sam jer ti moje sve i moje nista si  zauvek ti pripadam.

-Svi se rađamo za ljubav. Ona je načelo egzistencije i njezina jedina svrha. Zadovoljenje osjetila uskoro postaje vrlo malen dio onog dubokog i zamršenog osjećaja koji nazivamo ljubavlju. Ljubav je, pak, sveopća žudnja za zajedništvom, ne samo osjetila, nego i sveukupne naše prirode – intelektualne, razumske i sjećajne. Onaj ko pronađe svoj protutip uživa u savršenoj i trajnoj ljubavi; vrijeme je ne može promijeniti, udaljenost je ne može ukoloniti, razumijevanje je potpuno. Na svijetu ne postoji ništa ljepše nego što je ljubav udane žene. Nažalost, oženjeni muškarci takvu ljubav nikada ne susretnu. Nema iskrenije ljubavi, nego što je ljubav prema jelu. Sva ljubav na svijetu čezne da progovori, samo se ne usuđuje, jer je strašljiva! To je tragedija svijeta. Zli su ljudi oni koji ne znaju za ljubav i zato ne znaju ni za stid. Oni imaju snage tražiti ljubav – jer je ne trebaju i imaju hrabrosti nuditi je – jer nemaju što dati….