Plan je bio samo dobro organizovati zabavu…

Htela sam da isplaniram rodjendansku zurku svom decku sa kojim se zabavljam vec god…

dana za to mi je bila potrebna pomoc naseg zajednickog prijatelja inace koga poznajem dosta duze od svog decka i koji mi se oduvek na neki nacin dopadao. on je pristao da mi pomogne i pozvala sam ga u stan da se dogovorimo oko organizacije rodjendanskog slavlja. kada je stigao nakon kraceg vremena poceli smo se dogovarati od jednom me je obuhavatila neka toplota i zelja za sexom posto je sedeo pored mene zapocela sam da ga dodirujem po kolenu, ruci a on je poceo da mi uzvraca istom merom poljubila sam ga i navalili jedno na drugo poceo me skidati ljubio mi grudi i spustio se sve nize i nize kada je poceo ljubiti moju vaginu nakon kratkog vremena dozivela sam prvi orgazam u zivotu zadovoljavali smo se jako dugo u najlepsem trenutku naisao je moj decko i uhvatio nas na delu delovao je jako besno ali je poceo skidati se odjednom i navalio na mene tada sam prvi put imala trojku i mogu vam reci da je inzvanredno-Videoteka-

 

U razred na čas engleskog jezika dolazi direktor škole i sjedne među učenike… Mlada i veoma zgodna nastavnica napiše na tabli rečenicu na engleskom i upita: -Ko može ovo da prevede? Tišina… Perica digne dva prsta. – OK Perice, kaži! – Koje dobro dupe ima, to bi trebalo nag**iti. – Naravno, od tebe se drugo i nije moglo očekivati. Smjesta se spremi i kući! -Oprostite, gospodine direktore zbog ovog incidenta. Perica sprema torbu i usput kaže direktoru: – A ti, pederu – ne šapći ako ne znaš engleski!

 

Mujo se nekoliko dana nije pojavljivao kući, Fata se sikirala da mu se nije šta desilo, pa odluči da krene tražiti svog Muju. Obiđe sve kafane ali Muje nema, sjeti se ona njegovih jarana Sulje i Hase. Provjeri kod jarana Sulje, ali nema ni Sulje kod kuće. Nađe ga kod jarana Hase kako igra poker. Malo od radosti, a malo od bijesa Fata vikne: -Mujo, bolan, dolazi kući već jednom!! Ti nemaš srca, čovječe!!! -Šuti, ženo, nemoj mi odavat’ karte! – dekne se Mujo.

 

Došao razred s ekskurzije iz Engleske. Prvi čas je čas razredne nastave. Pita razrednica Pericu: -Perice, možeš li nam ispričati kako ti je bilo na ekskurziji? -Perica glumi da je naučio Engleski pa kaže: I’m not Perica. – kaže on – I’m Johnny. -OK, Johnny. – kaže razrednica – Reci nam kako ti je bilo u Engleskoj. -OK. -kaže Perica – Ujutro sam rano ustao, negdje oko 7, doručkovao, zatim se popeo na verandu… Tamo bi bio negdje do ručka, zatim bih ručao, pa na verandu… Tu bih bio do večere, pa opet na verandu… I tako iz dana u dan. – OK, Johnny, nije bilo baš zanimljivo. – kaže razrednica Marice, reci nam ti, kako je tebi bilo?? -I’m not Marica, I’m Veranda.

 

Mujo i Fata imali puno djece, ali su već svi bili odrasli. Jedan dan, pitali oni Muju mogu li oni dobiti brata. – Zašto, – upita Mujo. – Da se igramo sa njim, – odgovoriše djeca. Mujo i Fata  ispunili djeci želju, i dijete postade ubrzo razonoda za sve. Međutim jedan dan utrčaše djeca u kuću plačući: – Babo, upao mali u bunar kada smo se igrali!! – E jebi ga, jes’ vam dugo i trajo- odgovori hladno Mujo.

 

Muji dosadno, nema šta gledati na TV, pa odluči se za DVD. A njegova Fata u kuhinji sprema ručak. Gleda Mujo DVD kad odjednom počinje da se dere: NEEEEE, BUDALOOO!!! ŠTA RADIŠŠŠŠ!!! Dolazi Fata iz kuhinje i pita ga: Šta je bilo dragi, sto se dereš? Mujo joj tužno kaže: Ma bona Fato, gledam naše vjenčanje..