Plakali smo kad smo prodali „Grand“- emotivna poruka Brene

Nekadašnji vlasnici „Grand“ produkcije, Lepa Brena i Saša Popović, upriličili su žurku za svoje zaposlene, povodom prodaje produkcije kuće koja je u njihovom vlasništvu

bila više od dve decenije.

Pod sloganom „Hvala za sve ove godine“, Brena i Saša sa prijateljima, porodicom, saradnicima, obeležili su više od 20 godina uspešnog rada u „Grandu“.

„„Grand“ je bio naše dete koje smo gajili svi zajedno 23 godine. Stvorili smo ga našom kreativnošću, istrajnim i napornim radom i sa puno ljubavi.

Naši zaposleni ljudi su deo tog tima i zaslužili su svojom odanošću i predanim radom da njima posvetimo jedno veče. Oni su sinoć bili naše zvezde.

Pevali smo zajedno, malo plakali… bilo je veoma veselo i emotivno. Lajt motiv je bio – „Hvala, za sve ove godine“,“ rekla je Brena za „Blic“ i dodala:

 

Brena je istakla da će bez obzira na prodaju, ona i saradnici koji su stvorili pomenutu produkcijsku kuću zauvek na nekin način biti deo te priče.

„Bez obzira na to što smo prodali „Grand“ uvek ćemo biti deo te priče jer nas vežu ljudi, prijateljstva, uspomene.

Mi počinjemo neke druge poslove, ali „Grand“ ću smatrati našom kućom u kojoj smo uvek dobrodošli,“ objasnila je pevačica.

Podsetimo, „Grand“ produkcija osnovana je 1998. godine u vlasništvu Lepe Brene i Bobe Živojinovića, a danas „United Medie“.

Dana 2. decembra iste godine prikazana je prva zabavno – muzička emisija „Grand šou“, pa se taj datum smatra rođendanom produkcije.