Plaćenja usluge već ustaljeno :D :D

Razgovaraju muž i žena posle prvog ana*nog seksa.-Dragi znaš mene jako boli guza kad kakim posle one tvoje avanture od sinoć. -E draga moja da se ja žalim kao ti ,umrao bih od gladi odavno. -Kako to dragi?! -Pa sad vidiš kako je meni posle svakog tvog ručka.

Sjedi Piroćanac u kafani i za oko mu zapadne papagaj koji stoji u jednom kavezu u ćošku. Piroćanac poziva kelnera: – Dete, skuhaj mi der onu pticu za večeru. – Jeste li pri sebi? Taj papagaj vrijedi bar 10 000 eura. – kaže kelner. – Ništa se ti ne brini za pare, nego čerupaj! Poslije nekog vremena, kelner donosi spremljenog papagaja na poslužavniku. – E, lijepo, dijete. A sad mi odsijeci za 3 eura…

Zove Piroćanac sa djetetom taxi iz Podgorice do Pirota: -Koliko košta prijevoz od Podgorice do Pirota? -100€ -Može nesto džabe? -Može, ali da ne progovorite ni jednu riječ dok vas vozim. Dođe taxi po njega i vozi ga do Pirota. A taxista prolazi na crveno ,vozi 180 na sat… Kad su stigli do Pirota, pita taxista: -Kažite mi iskreno, kada vam je bilo najteže? -Pa kada mi je ispalo dijete u krivini.