Pevačica šokirala: “Nema razlike između prostitutke, domaćice ili doktorke”

“Noć sa Srpkinjama KOŠTA 500 DO 1.500 EVRA!”

Transrodna pevačica  Elektra Elit , javno je otkrila da se bavi prostitucijom, a njene izjave izazvale su pravom buru u javnosti.

– Najveći problem je što ne postoji zakon za osobe koje se bave ovim poslom. A i kod nas na Balkanu generalno je problem što su te žene etiketirane od strane javnosti.

Međutim, kada se izglasa zakon i kada se osigura osiguranje i budu zaštićeni, ići će na obostranu korist i države, ai osobe koje se bave ovim poslom rekla jee za “Kurir” i

dodala je da je granica između starlete i prostitutke tanka i da se u 90 posto slučajeva osobe koje se izdaju za starlete, zapravo bave prostitucijom.

– Država zna ko je već prostitutka, sve su bile hapšene. Osuda javnosti jedan je od glavnih problema u našem društvu – kaže Elektra.

 

Otkrila je i da, pošto je u Švajcarskoj deklarisana kao prostitutka, za svoje usluge dobiva i redovnu platu, budući da je do maja zabranjeno prostituisanje.

Kako kaže, za svoje usluge uzima se od 700 do 1.000 eura za sat, dok se u Beogradu cijena usluge kreće od 500 do 1.500 eura. Ona je navela da je prostitucija jako povezana sa drogom i makroima,

a šokirala je i izjavom da nema razlike između prostitutke, domaćice ili doktorke.

– Nema razlike između prostitutke, domaćice ili doktorke, nijedna od njih nije bolji čovjek nego što sam ja niti sam ja bolje od njih – kaže za “Kurir” i dodaje da su joj draži obični ljudi koji čak i podigli kredit da bi spavali sa njom , nego bogataši koje nekad jedva odradi.