Petak je, zaslužili ste da malo odmorite oči :D

Lewis Hamilton se po peti put u karijeri okitio titulom najboljeg na svijetu. Bio je svakako povod za proslavu, a sjajni Britanac je viđen u vrlo interesantnom društvu.

Pilot Formule 1 Lewis Hamilton se po peti put u karijeri okitio titulom najboljeg na svijetu. Bio je svakako povod za proslavu, a sjajni Britanac je viđen u vrlo interesantnom društvu. Radilo se o atraktivnoj Ruskinji Anastasiyi Kvitkovoj, djevojci koja već odavno nosi naziv “ruska Kim Kardashian”.

Nije teško pogoditi, njene nestvarne obline su joj donijele takav naziv, a tabloidi širom svijeta su prepuni priča o njoj. Jednu, veoma interesantu obradili su otočki mediji, a radilo se o polemici da li je nevjerovatno zgodna 22-godišnjakinja do takve figure došla plastičnim operacijama ili ipak ne.

Kao model, napravila je na stotine fotografija, ali jedna sa čudnim flasterom na stomaku izazvala je posebnu polemiku. Pokrenuta je rasprava da li je plastična operacija razlog držanja flastera, što svakako ne bi bilo čudno kada se zna da slične tjelesne proprocije na cijeloj Planeti ima veoma mali broj dama.

Tim povodom ona je poručila da se radi o njenoj tajni dobre figure: “Sretna sam što mogu predstaviti svoj ‘Line of Innovation’ proizvod, moju tajnu održavanja mog izgleda tijela, tjelesnih oblina”.

Navodono, te flastere nosi osam sati dnevno, a pomažu joj da tokom vježbanja poveća temperaturu na određenim dijelovima tijela i lakše ukloni masne naslage s njih.

To nije baš bilo uvjerljivo, pa su mnogi i nakon toga poručili kako njena tajna jedino može biti u 30 operacija i slično, a nikako u komadima papira.

IZVOR: 24h.ba