Perverzna dama :D :D :D

– Doktore, ja sam… kako da vam kažem… malo per*erzna.– O čemu je reč?– Ovaj… sramota me da kažem… -Pa dobro, i ja sam malo per*erzan, ’ajde vi meni kažite vaš problem, a onda ću ja vama moj. – Pa… dobro, volim da me šljepkaju po gu*i. I to je sve???– Da. A koja je vaša perv**zija? – Pokazaću vam. Idite iza zavese, skinite ga*e i čekajte. Žena ode i skine se. Prolazi minut, dva, pet… ništa Konačno ona proviri iza platna i vidi doktora kako sedi za stolom, puši cigaru i čita novine. – Šta je bilo? Zar vi niste perverzni? – Kako nisam? -Upravo sam vam se po*rao u tašnu!

Poslali Amerikanci delegaciju u Crnu Goru da ispitamože li Crna Gora da preživi, ako se odvoji od Srbije.
Ameri stignu i vide narod srećan, svi samo leže i ništa ne rade. Pitaju ih: – Ama, ljudi, od čega vi živite, kad niko ništa ne radi? Odgovaraju Crnogorci: – Eto, prodajemo kestenje, sva ova drveta su dobri, pitomi kesteni, pa od toga živimo. Na to će Ameri: – Ali kestenje treba brati! – Jok, vala. – odgovaraju mu: – Vetar duva i obara ih, a mi ih samo skupljamo. Ali ni Ameri se ne daju: – Sta radite onda kada nema vetra? Na to će Crnogorci: – A, ništa. Onda smo imali lošu godinu, pa ćemo da tražimo međunarodnu pomoć.

Odlucila Princeza da se uda ali samo za onog koji moze 30 puta uzastopce “ono” inace ode glava. Prijavi se Nijemac. Odradi 10 puta i nemoze vise – ode glava. Prijavi se Italijan odradi 20 puta i nemoze vise – ode glava.
Prijavi se Bosanac. Kako koji puta odradi zabiljezi kredom recku na zidu. 29. recka kad ce Princeza: – “28.” Bosanac odgovara: – “29.” Princeza opet: – “28.” Bosanac ljutito izbrisa sve recke sa zida: – “E sad cemo ponovo!”