Pametna odluka, dosta je više vulgarnosti!! :D :D :D

Sjedi ljubavni par na klupici, frajer se nahvatao ženske, konta da pokuša ono možda “dobije”….– Draga, jel’ bi tebi smetalo ako bih poželio udomiti svog ”prijatelja”!? A ona će ljutito: – Opet ti!! Stalno navaljuješ, a već smo 100 puta pričali da nema ništa od udomljavanja prije braka. Zašto si dosadan?? Lijepo sam ti rekla da želim ostat nevina.  – Paaa, maco, hladno je, prijatelj bi se mogao prehladiti…ajde ga primi samo malo…evo samo do pola. On će biti sretan, a tebi će sve ostat čitavo. – Ma ništa ti ja ne vjerujem. – Aaaajjjdeeee evo, obećavam, samo do pola. Smilo va se ona pa će: – Ako je do pola, onda dobro. Ali, samo do pola!! I namjesti se cura, frajer jedva docekao i uvali ga kol’ko je dug i širok, misleći  u sebi: “Sad ćeš ga primiti cijelog, mamu ti kol’ko sam te morao nagovarati. Radi li frajer, radi a curi se svidjelo pa će: – Znaš šta, ovo je ludo, hajd ti stavi i drugu polovicu. A frajer će: Ma ni slučajno, dogovor je dogovor!!!

Jedan muškarac je odlučio da proveri da li ga njegova žena voli i napisao joj je oproštajno pismo,u kojem je, navodno, ostavlja. Stavio je pismo na sto i sakrio se ispod kreveta, iščekujući ženu. Razumeo je da postupa malo glupo i detinjasto, ali morao je znati šta njegova žena oseća prema njemu. Nadao se da će videti njeno iznenađeno lice, zamišljao kako plače i sva usplahirena, zove prijatelje.. Najzad, kada se njegova žena vratila kući, pronašla je pismo i pročitala ga. Uzela je hemijsku i počela po pismu nesto da piše. Nakon toga, presvukla se pevušeći neku veselu pesmicu, i plešući u njenom ritmu. Pre bi se reklo da je bila srećna, a ne uznemirena i žalosna. Muž je bio šokiran. Sledilo je još nešto gore. Žena je uzela telefon i okrenula broj. – Ćao dragi. Spremna sam, dolazim uskoro. Što se tiče ove budale, napokon sam ga se rešila, otišao je. I kako sam se mogla udati za njega uopšte? Žao mi je što se nismo ranije sreli. Evo me, stižem. Prekinula je vezu i izašla iz stana. Muž je čuo kako su se zatvorila ulazna vrata – otišla je.Razočaran, frustriran, sa suzama u očima, izvukao se ispod kreveta, uzeo pismo da vidi šta je napisala. Kroz suze je pročitao:„Vidim tvoje noge kako vire ispod kreveta.-Otišla sam u prodavnicu po hleb. “

Došli Crnogorci da prose Lalinu kćerku. Ulaze Crnogorci u kuću Lale i odmah otac mladoženje poče da hvali sina:
-Vidi ti ovog đetića, ko od brda odvaljen. viđi junaka. Ma, još se niko nije rodio, koga bi se moj soko bojao.
Dođe red na Lalu da i on svoju kćerku predstavi i pohvali. -Ta, samo da znate ni moja kćerka nije neka šuša!
Ko god je dosad sa njom spav’o, još ni jedan mi nije došao i požalio se.

Sjede dvije plavušice i naravno tračaju o svemu i svačemu. Jedna od njih lista polako neki časopis ked će ovoj drugoj:
-Ev’ vidi šta piše. Druga će nezaineteresovano: -Štaaa? -Piše da je za žene trudnoća u 40-tim godinama bila uvijek
rizična. -Aa. ja novosti, pa naravno kad je u 40-tim bio II svjetski rat.

Muji rekli da mora često da mijenja lozinku na fejsbuku. Dođe kući i tako kaže Fati, Sjednu za kompjuter i krenu
da smišljaju lozimku ali nikako da se dogovore. Kaže Mujo: -Ma nek bude lozinka MOJ KU**C. Ukuca lozinku, kad vidi Fata se valja od smijeha. -Šta ti je bona što se smiješ pita je Mujo? -Kako nebi, vidiš da piše”GREŠKA” nije dovoljno dugačko.