Pala sam na njegovu rečenicu i ne kajem se :D

Udata sam, brak mi je mogu slobodno reći dobar, se*s takođe nije na zavidnom nivou ali je zadovoljavajući….

U radnju mi često svrati stariji gospodin koji pri svakoj kupovini ostavi blagi osmijeh uz pitanje „jeste li se ljepotice umorili“ Ovih nekih pet šest dana  nisam baš sa mužem na istoj frekvenciji. Radim i onako ljuta dolazi taj gospodin i naravno isto pitanje. Odmahnula sam rukom i rekla mu da sam nikakva. Jedino što je rekao „ljepotice, može kafica da te razgovorim“ samo sam ga pogledala. Cijelo vrijeme ostatka smjene samo mi se u glavi vrtila njegova rečenica. Čim sam izašla, pogledala sam lijevo i desno hoću li ga vidjeti. Stajao je nekih 50-tak metara od radnje. Prišla sam mu i rekla: „Može, vodi me“. Krenula sam za njim. Stanovao je blizu. U liftu sam se premišljala, ali kada je lift stao na petom spratu , otvorio mi je vrata i jednostavno sam jedva čekala da uđemo u stan. Stan nekih 40-tak kvadrata, čist uredan, sve na svome mjestu. Ponudila sam se da ja napravim kafu i dok sam stavljala kafu u džezvu osjetila sam njegov blagi poljubac u vrat, trnci su mi prošli tijelom. Nastavio je blago da me ljubi po vratu. Sjeli smo da pijemo kafu, a njegova ruka mi je bila na leđima i lagano mi je masirao leđa, Počela sam se lagano uzbuđivati, što je i on primjetio pa je „majstorski otkopčao moj grudnjak. Nisam mogla više, otkopčala sam mu hlače i ubacila ruku u gaće, na moje iznenađenje već je bio spreman i komad koji je imao bio je zadovoljavajući. Dok je on pio kafu ja sam ga ora*no počela zadovoljavati da bi jednog momenta me blago odgurnuo i u minuti mi skinuo suknju i gaćice. Pružio mi je najbolji mogući or*lni seks, svra*avala jednom, drugi pa i treći a on nije prestajao. Već sam bila izmorena, sjeo je i jednostavno sam se popela na njega, grickao mi je si*ice i ubadao me odnosno ja sam se njihala i uživala…. sv*šila sam ponovo ali po njegovim trzajima sam vidjela da je i on. Sišla sam lagano, otišla se tuširati, polako pila kafu i pitala ga onako uzgred koliko ima godina jer za svoje godine je pravi majstor. Rekao mi je da su mu 60 i neka.U sebi sam pomislila“Bože pa on je stariji od mog oca“ Izgubila sam orjentaciju za vrijeme, pogledala sam i rekla mu da moram odmah kući….Otišla sam i evo već dva dana jedva čekam da navrati i da me pita „ljepotice, jesi li za kaficu“

Dala Fata oglas u novine da traži muza ali sa dva … Javio se Mujo na oglas, skontaju se, međutim prve bračne noći Fata otkrije prevaru i pita ga uvrijeđeno: Što mi slaga jadan ne bio, gdje ti je drugi, što me prevari??? Mujo stari prevarant i lažov brzo se snađe i kaže Fati: -Ma znaš Fato, moj prijatelj Haso nema nijedan pa sam mu, eto, posudio… haj’ nemoj se ljutiti… I Fata nekako prihvati izgovor…. Odlazi ubrzo Mujo na službeni put i vrača se nakon nekoliko dana… Fata ga dočeka i dok su pijuckali kaficu Fata mu kaže: -E moj Mujo jesi ti blentav!! Muji upitnici iznad glave i pita , a što bona Fato?? A Fata će: -Pa blento, što dade Hasi bolji???

U povratku s posla Mujo po običaju sa jaranima Hasom i Suljom svrati do kafane. Kasno naveče dolazi Mujo pijan ko zemlja kući. Fata mu otvara vrata i odmah se počne derati na njega. -Bolan Mujo opet si mrtav pijan, kako da te kaznim??!! Mujo jedva od pijanstva izgovori: -Samo šuti. Dovoljno sam kažnjen da te duplo vidim.

Vraća se Muju ujutro kući nakon cjelonoćne partije pokera, šutke uđe u kuću, prođe kraj Fate, uđe u spavaću sobu i počne se pakirati. Fata dođe za njim i upita ga: – Šta radiš, bolan? Mujo uzdahne: – Fato, zakart’o sam kuću, moram se selit’! Fata zabrinuto upita: – Jadna ja, pa šta će bit’ sa mnom? Mujo još jednom uzdahne: – Jeb’ga, Fato, Haso je i tebe dobio na kartama …. Fata ga pogleda ispod oka: – Slušaj … a hoće’l ti Haso oprostit dug? Mujo tužno odmahne glavom: – Jok …. Fata se zadovoljno nasmija: – Uhhh, skoro si me preplašio ….