Pala sam na izgled momka!!! :( :(

Smuvala sam se sa bogatim momkom, pala sam na njegov izgled,

na sve pristala sa njim, na tajna viđanja, na se*s bez milovanja, na to da sam jedna od. Bila objekat, ćutala mu na sve, davala mu obe rupice, slušala njegove prohteve, čekala ga po mesec dana da me se seti i pozove da dođem na sat vremena. Bio je sebičan sa mnom, ništa ga nije zanimalo osim fizičkog zadovoljstva. Trajalo je to više od 2 godine. Onda sam shvatila da sam postala ista kao on. ‘Ladila sam ga koliko i on mene. Znali smo bez progovorene reči da se dohvatimo i odemo. Tačka je stavljena sa moje strane, jer sam shvatila da imam 25, a sa njim nemam apsolutno ništa. Upoznavala sam posle njega razne momke, i one fine, uspešne, mlađe, starije, ali sam shvatila da sam ja kočnica u svakoj priči. Pokvario me i pretvorio u kamen.-Videoteka-

 –Pravo i iskreno prijateljstvo nešto je najljepše što vam se može desiti u životu. To će vam potvrditi i mnogobrojne mudre misli o prijateljstvu. Brojne poznate i učene osobe uspjele su pretočiti svoje viđenje prijateljstva i neprijateljstva u prekrasne citate koje ćete dugo pamtiti. Ne zaboravite da su naši prijatelji braća koju sami biramo. Hodati s pravim prijateljem u mraku mnogo je ljepše nego hodati sam na svijetlu. Prijatelj je onaj koji te poznaje kakav stvarno jesi, shvaća što si prošao, prihvaća što si postao i još uvijek ti dopušta da rasteš. Obogatite našu škrinjicu mudrosti nekom novom mudrom mišlju ili citatom o prijateljstvu.

U prijateljstvu i neprijateljstvu treba postaviti izvjesne granice i povjerenju i mržnji: da vam povjerenje ne bi postalo opasno, a da vam mržnja ne bi isključila svaku mogućnost izmirenja.

– Uzdigni sebe sobom i ne daj sebi klonuti jer sebi si jedini prijatelj, baš kao što si sebi i najveći neprijatelj.

“Ne treba vjerovati ljudima s kojima smo se tek sprijateljili, a koji pokazuju da smo im draži od njihovih starih prijatelja; tako će se ponašati i s nama kada steknu nove prijatelje.”

-“Nemoguće je tačno odrediti trenutak rađanja prijateljstva. Kao što postoji kap koja prepuni sud kad ga punite, tako nakon niza prijatnih gestova postoji onaj koji vam prepuni srce.”