Ovo može samo meni da se desi na skijanju!! :(

Prošle godine na skijanju mi se strašno išlo u wc, pa sam čučnula u obližnoj šumi….

a bila sam još na skijama. One su iznenada krenule a ja onako gole gu*ice. Slomila sam ruku tada. U bolnici sam srela prelijepog lika koji je polomio nogu. Pričali smo, zezali se i u jednom trenutku me je pitao kako sam ja polomila ruku, ja mu kažem da sam se okliznula. Pitam ja isto pitanje posle njega. Kaže on meni: “Bio sam na žičari i nago se da vidim jednu ludaču gole gu*ice na skijama i ispao sam iz sjedišta. Čekaj pa to si bila ti?” U zemlju sam propala!!

 

Sjedi Mujo u kafani tužan i pije pivu za pivom. Dolazi Haso, pogleda ga i zabrine se: – Mujo, jarane, što te muči? Mujo uzdahe: – Ma, pusti … Haso se zabrine još više:  – Mujo, ba, nemoj tako, reci što te muči? Mujo slegne ramenima: – A pit’o sam Fatu što bi da joj poklonim za rođendan … – I? Mujo tužno reče:– Rekla je da bi ona nešto crveno što ide 3 sekunde od nule do sto ….Haso se zbuni: – I …? Mujo otpije gutljaj: – Kupio sam joj crvenu vagu …. i eto ti belaj sad u kući.

Dolazi Perica iz škole i kaže mami: -Mama, danas nam nastavnica pričala o nimfomankama, Ali ja mama nisam ništa skontao pa de mi ti Bogati to objasni. -Sine, nimfomanka je žena koja ima prejeranu želju za seksom. Sluša Perica mamu pa da upotpuni upita: A kako se zove onda muškarac , je li –Nimfoman ?? -A, ne sine on se samo zove muškarac.

 

Tri jaranice Mersiha, Habiba i Fata sjede i dogovaraju se kako se riješiti svojih dosadnih muževa. Smislile su plan i samo treba muža namamiti na prozor. Mersiha na petom spratu, zovne Hasu da ko fol pogleda nešto. Haso ko blesav zino i razgleda i Mersiha ga gurne. Pada Haso i čuje se: -Majku ti je**m i TUP. Habiba isto tako sa trećeg sprata prevari Sulju i opet se samo čuje- Majku ti je**m i TUP. Fata sa Mujom žive na prvom spratu i zove ti ona isto tako Muju da ko fol nešto vidi. Mujo otvori prozor i razgleda i ništa. Fata ga gurne kad čuje se: -E sad ću da  ti je**m  mater….

Prelijepa studentkinja u miniću polaže ispit.Svjesna je svoje ljepote pa reče profesoru: Profesore, ja sam spremna sve učiniti kako bih položila. Baš sve? Baš sve! Jesi li potpuno sigurna? Jesam, profesore, moram položiti ispit! Samo recite šta želite da uradim. Dobro, onda, reci mi šta radiš u petak uveče? Ništa posebno, profesore! E, onda bi mogla malo da učiš!