Ovo jednostavno više nije moglo da se podnese!!!

Moja svekrva tuče mog muža… Udala sam se prošle godine i ne mogu da vjerujem ZA KOGA!!! Moj muž ima 30 godina i za svaku sitnicu koju pogriješi dobija batine, najgore od svega što se ne buni… dopušta da ga mama tuče… GROZNO. Već sam više puta razmišljala (iako ga volim kao Boga) da ga napustim, da se razvedem. Svaki put bih našla razlog da ostanem, da nastavim da živim i nadam se boljim danima, međutim… juče je moja svekrva ošamarila MENE i tada sam znala da je to definitivno kraj. Moja mama, moj tata me NIKADA, ali NIKADA nisu udarili, a sada sam doživjela ovo. U trenutku sam krenula da joj vratim, da joj vratim za sve što radi svom sinu (imam crni pojas) ali nekako sam se skulirala i samo sam izašla u drugu sobu. Kada sam rekla mužu, on mi je rekao “sigurno si i zaslužila… ne bi te mama džaba udarila”… Znači KRAJ!!! Nakon ove rečenice i moja ljubav se nekako počela da topi, čovjek je totalno oglupavio sa svojom mamom…. KATASTROFA. Iskreno ne bih željela da moja djeca imaju njihove gene, RAZVOD JE NEIZBJEŽAN. Zanimljivo da smo se zabavljali preko 5 godina i da takve svari ni u jednom trenutku nisammogla da primjetim, van kuće, van maminog dometa on je skroz druga osoba, ali kada uđe u kuću, dvorište, kada dođe u kontakt sa njom postane obična beba.

 

Završila sam srednju školu ikako je nemoguce naci posao ostala sam nezaposlena neko vreme dok moja mama nije razgovarala sa našim stricem za zaposlenje, jer on ima neku svoju firmicu gde bi mogao da me ubaci da radim kao čistačica. Zaposlili me dali mi neku bednu platu ono što hoću reći da sam ušla u neki dublji odnosi sa stricem kao na primer se*s u prostoriju za drva.  Niko ne sumnja u nas, iako dosta vremena provodimo zajedno. Zadnji odnos imali smo na nekom velikom panju gde sam nabola gu*u na trn, pa kad sam morala u hitnu pomoc da odem pojeo me živi blam. Kad me keva pitala kako sam uspela da se nakačim na trn ja sam rekla da sam pomagala stricu da prenese drva za peć.

Udata sam imam muža, siromašni smo. Živimo kod Ciganske male. Znate, u Ciganskoj mali postoje baš bogati cigani i siromašni. Za oko mi zapao Ciganin kojii vozi novu mečku. Viđam ga svaki dan dok zalivam cveće u baštu. Ja sam se jednog dana napravila luda, bila je baš jaka vrućina obukla sam kratku suknju i majicu koji mi otkriva ceo stomak. Prolazi Ciganin mečkom što bi rekli ciganska posla odvrnuo je muziku, spustio krov… ja sam ga zaustavila i rekla da ne vozi brzo podiže prašinu, ne mogu prati prozore svaki dan. On je počeo da me gleda, odmerava… ja sam se smeškala…počeo je sa komplimentima… bila sam oduševljena njegovim mercedesom pa sam ga pitala koliko ide … onda me pitao da me provoza. Rekla sam mu da sam imam posla oko kuće, i kad muž zaspi ja ću se izvući… bilo je 23h, muža sa uspavala, izašla sam napolju i čekala ga da prodje, nailazi, staje, ulazim u njegov auto i odvezao nas iza male u neku ulicu. Tu smo se pohvatali, krenuo da me skida… da ne bi ispala laka zaustavila sam ga na posla posla. Odvezao me kući. Imam strašan plan ali se bojim muža.

 

Imam 18 godina, moji roditelji me slabo finansiraju. U mom komšiluku živ jedan matori penzioner, taj dedica ima veliku penziju i vozi pežo 306cc, živi sam nema ništa drugo osim debele penzije, dobrog auta i mikro pe*isa. Dok se nismo upoznali gledao me napaljeno dok sam u siknjici provozirala tu matoru budalu. Jednog dana vraćam se  kući, videla sam da pere auto na putu, pozdravim ga on se već nap*lio, pozvao me unutra na sokić, ja sam počela da hvalim njegov auto kako mi se mnogo svidja njegov crni pežo, kako bi volela da se provozam u njemu. Onda me je on pitao uveče da me provoza gradom, ja sam istog trenutka bila odlepljena i uzbudjena. Došlo vreme za našu vožnju roditelej sam slagala da idem kod prijateljice, vozili smo se celu noć u autu, stali smo pored puta gde skoro niko ne prolazi, krenuo da me ljubi i liže po vratu, ja sam bila uzbudjena ali nisam htela ništa za dzaba, tražila sam 100 evra unapred, videla sam da je bio malo razočaran, platio mi… on me je celo veče samo balavio, nije mogao da mu se digne, pomislila sam da baš imam sreće, gadno bi mi bilo da matora budala strpa matori ku*ac u meni. posle toga drala sam ga novčano i samo me je lizao. Malo sam se izvukla iz krize…

Udala sam se skoro, još sam u svežem braku. Toliko sam bila tužna i usamljena da sam počela da se samozadovoljavam sa tupim predmetima jer moj muž banči ceo dan po kafanama. Kad sam se udala samo sam za njega znala. Bilo je veče kada sam  poželela muškarca da me rastura, na žalost nije ga bilo. Ja sam gurala prste, manje flašice od 0,3 upaljač … doživljavala jake orgazme dok nije bilo onog “pravog” da me zadovolji. Jedne noći dok sam zadovoljavala svoje nezadovoljeno telo pokućao komšija koji stanuje odmah do nas. Navukla sam spavaćicu i otvorila vrata. Pitao me da li je sve ok, ja sam rekla da ništa nije OK i da gori varta u meni. Pozvala sam ga unutra, skinula spavaćicu, gurnula sam ga na krevet, nasela sa njegov debeli ku*ac, i krenula da se je*em kao luda. To veče sam se neizmenično je*avala u gu*u i picu. Uživala sam zaboravila sam na pakao kroz koji sam prolazila. Jahala sam kao luda, svr*avala sam po njemu…. lizala sam svoj jedinstveni izd*k. Zatim smo se ljubili. Više ne pitam za muž, samo pokucam komšiji na vrata, on zna šta mi treba.