Ovo je dokaz da nije bolest ako samo boli!!!

Biti ću direktan, MRZIM ŽENSKU DJECU i cijeli svoj život molim boga da mi podari ….

barem jednog sina. Prošle godine sam se oženio i moja supruga je trenutno u petom mjesecu trudnoće. Juče je bila na tom nekom pregledu i saznao sam groznu vijest, nosi ne jednu već dvije djevojčice, blizankinje… KATASTROFA! Ne želim ih i cijeli dan sam guglao je li moguće u petom mjesecu trudnoće abortirati i na par mjesta sam pronašao da je moguće, rizično ali moguće. Danas sam odma zvao jednu privatnu kliniku u Zagrebu i rekli su mi da bi bilo dobro što prije da dovedem suprugu zbog njenog zdravlja. Odma nakon tog razgovora sam suprugi sve ispričao i rekao joj da sam joj dogovorio termin za abortus i već pola novca uplatio, a ona mi je tada odvalila takav šamar i rekla da ako ne želim biti otac djevojčicama koje nosi u stomaku, neću biti ni njen muž. Mislila me sa tim ucijeniti… Glupost… Spakovao sam joj stvari i odvezao njenim roditeljima. Rekao sam joj da do ponedjeljka ima vremena da razmisli šta želi, ako želi djevojčice sretno joj sa njima bilo… ali bez mene! Nadam se da će se predomisliti, jer je stvarno volim i znam da i ona voli mene…-Videoteka-

 

Mom mužu je juče došao prijatelj iz Amerike. Bili su kao braća, ali već preko 20 godina se nisu vidjeli. Prvi puta sam vidjela tog čovjeka i vjerujte istog trenutka osjetila nešto… tako je dobar da sam poželjela da ga odmah odvedem u krevet. Gospodin kakav se ne viđa na našim prostorima. Imam 44 godine, u braku sam preko 15 i nisam svetica da se ne lažemo. Volim muža, ali volim da se i sa strane malo “nab*jam”, jednostavno to me čini sretnom, zadovoljnom i ISPUNJENOM. Znala sam da neću imati mnogo prilika sa ovim Amerikancom. Istu veče sam mužu u piće sipala jaki sedativ za spavanje i nije mu mnogo trebalo da se prevrne na kauču. Amerikanac se zabrinuo, pomislio da mu je pozlilo, a ja sam mu tada rekla da se ne brine.

 

Rekla sam Amerikancu da sam mužu ubacila sedative za spavanje i da želim da mu pružim neviđenu dobrodošlicu. Svukla sam svoju ljetnu haljinicu i u sekundi ostala kao od majke rođena ispred njega. Bio je iznenađen, a onda je ustao prišao mi i rekao da mu je žao koga je njegov “brat” oženio. Rekao mi je razne grozote, a svaka nova me sve više napaljivala. Pokupio je svoje stvari i krenuo vani, a ja sam mu tada samo rekla… MUGU SE IZGRABATI PO CIJELOM TIJELU, MOGU POZVATI POLICIJU, MOGU REĆI DA SI USPAVAO MOG MUŽA, MOGU REĆI DA SI ME… u tom trenutku se okrenuo i samo kratko rekao DROLJO BOLESNA. Vratio se i ja sam dobila što sam željela, znala sam da će da se vrati, strah od prijave na policiju i rizik od nemogućnosti povratka u Ameriku je jači od svakog prijateljstva. Nije pristao svojevoljno, ali možda je i bolje ovako, bio je ljut i prosto me je “zakovao” za krevet. ČISTA FANTAZIJA

 

Žena me varala pre par godina, od tada ne spavamo zajedno, odnosi nula smejala mi se u licu da sam loš ljubavnik. Pre godinu dana kontaktiram sa jednom ženom, samohrana majka. Ona ne želi ništa više od povremenog ćaskanja i dopisivanja. Ja ne želim razvod ali bi verovatno prevario ženu da mi se pruža prilika, hm a možda i ne bih. To sa tom ženom sam počeo sa namerom da prevarim ženu, ipak sam i ja sam živa dusa, željan nežnosti, ljubavi. Vreme prolazi a ja sa tom ženom sam sve više prijatelj. Inače o mom braku skoro nikad i ne razgovaramo.

 

Tuga me uhvati kad skontam koliko sam se davala nekim momcima. Udala sam se prosle godine da ne bi ostala sama za momka iz drugog grada jer u svom gradu kruzile razne price za mene. I dalje me proganja proslost, proganja me bivsi momak i pravi mi probleme u braku. Kad sam bila sa tim momkom u vezi imali smo nase zajednicke slike iz akcije i on je to poslao mom suprugu time sam zaradila sljuvu na oku. Koliko se trudila da promenim sebe proslost mi ne da mira, proganja me.