Ovo će biti dobra noć :D :D

Požar u zgradi. Na jednom balkonu na trećem spratu stoji crnac i konta šta sada?Ugleda vatrogasci raširili platno i kažu mu da odmah skoči. Šta da radim? Skočio bi dole ali se bojim da neće izmaknuti platno jer svi su bijelci i razbiću se, a ako ne skočim izgoriću… Razmišlja šta da radi, kad odjednom jedan od vatrogasaca kaže: Hajde Španac skači više!! Uh super misle da sam Španac i odluči da skoči. Samo što je skočio kad čuje se vatrogasci svi u glas kažu:
Oleee i izmakoše mu platno.

Srednji vijek. Aždaja maltretira mještane sela, pa oni riješe da je se oslobode. Javlja se dobrovoljac visok i kršan momak, ali ne prođe ni 30 sekundi izađe momak sav garav i isprebijan. Poslije se javi vitez sa oklopom i mačem i uđe i on, ali za jedan minut evo ti i njega sav isprebijan i raščerupanog oklopa. Kad iz mase naroda javlja se omanji, kržljavi Mujica i kaže on će riješiti selo aždaje. Ulazi Mujica u pećinu, prođe sat vremena nema Mujice, seljani se
zabrinuli, prolazi drugi sat kad evo ti aždaje sva nikakva i isprepadana i samo što je uspjela reči seljanima: Aaaaa, seljaka Bože dragi i uginu!!!

Mala Fata jednog dana dolazi sva rasčupana. Kosa joj puna sijena. Gleda je mama Mersiha i ništa joj nije jasno pa je upita: Zašto si sva rasčupana i kakvo je to sijeno u kosi? Mama, mama ma mi se ograli pogađanja!! Ma kakvog pogađanja, nalet te bilo dijete?? Ma mi djevojke gurnemo glavu u sijeno, a momci iz sela nam priđu odpozadi… Ma ja sam pogodila trećeg, šestog i devetog!!!