Ovakav odgovor nije sigurno očekivao :D :D

Mujo kupio računar. Prikopčo sebi internet i surfao jedno mjesec dana. Prvo se navukao na porniće, no kad ih je sve pregledao postalo mu dosadno. Po Suljinom savjetu počne igrati poker online. Nakon jedno dva mjeseca sretne ga Haso u kafani i upita: – Mujo, priča se po čaršiji da si se navukao na poker … Šta ti kaže Fata na to? Mujo mu odgovori: -Ma ko Fata, priča stalno da će me ostaviti …Haso zabrinuto upita: Pa što ćeš napraviti? Mujo odmahne glavom: – Ništa, siguran sam da blefira!

Dolazi Fata dva dana ranije sa službenog putovanja i u kući nađe Muju u sobi s drugom ženom.Onako iznenađenog Muju zgrabi ga za pe**is i odvuče ga u šupu. Stavi mu ga u mengele i dobro ga pritegne. Izvadi ručicu od mengela. Uzme testeru i da je Muji u ruku. Mujo se počne derati: -Stani bona Fato, šta to radiš? Fato bona nećeš valjda … zbog jedne sitnice, da mi ga odsječeš? Fata sa osvetničkim osmjehom na licu kaže mu: -Jok ja, Mujo, ti ćeš. Ja ću samo da zapalim šupu.

 

Krenuo Mujo do Zenice. Kako nije imao para odluči stopirati. Međutim dok je stopirao vrijeme se naglo pogoršalo: prolom oblaka, oluja. Od guste kiše jadni Mujo nije vidio prst pred okom. Kroz kišnu zavjesu ugleda automobilska svjetla. Auto stade, a Mujo bez pitanja uskoči. U autu nikoga. Auto polako krenu. Iskrsnu okuka. Mujo se ukoči od straha. Odjednom, pojavi se ruka za volanom i okrene ga! To se ponovilo u nekoliko okuka. Ne mogavši više izdržati strah i užas, Mujo iskoči iz auta i dade se u bijeg. Srećom, nadomak bilo selo. Ugledao je kafanu i utrčao u nju. Tresući se, naruči Mujo rakiju i počne pričati ljudima. Vide ljudi: čovjek nije lud, nije pijan, zacijelo govori istinu.Za oko pola sata u kafanu uđoše Suljo i Haso. Mokri i ljuti kao risovi, ugledaju Muju: – Bolan, Suljo, eno ga onaj što nam je uskočio u auto dok smo ga gurali!

Mujo i Fata upisali napokon sina u školu. Ponosni roditelji gledaju kako mali Mujica svaki dan veselo ide u školu. Ali na kraju godine u svjedočanstvu sve jedinice i mali Muj’ca padne prvi razred. Mujo ljut kao ris hoda po kući i galami, a Fata ga pokušava smiriti. Na kraju Mujo sjedne, a Fata mu kaže: – Mujo, bolan, a da mi ipak njega upišemo u specijalnu školu? Mujo ljutito  odgovori: – Ma koju crnu specijalnu školu, vidiš da ne može ni običnu završit’!!