Ovaj zanimljiv test pogađa Vaše godine po Vašim osećajima!!

Osećate se mnogo starije od svojih vršnjaka? Ili pak, proslavili ste mnogo rođendana, a osećate se kao da vam je 20? Veoma često se biološka i emocionalna starost ne poklapaju. Femina je pripremila test, koji će pokazati za koliko godina vas laže vaša lična karta. Nemojte se plašiti ako cifre budu veoma visoke ili niske, jer ovo ne predstavlja nivo intelektualnog razvoja, već to, kako vi prihvatate svet oko sebe:

Kako proći test: Saberite cifre navedene u opcijama odgovora i, u rezultatima pronađite dobijeni zbir:

1. Izaberite grupu boja koja vam se najviše sviđa.

2. Šta biste hteli da pojede ovog trenutka?

3. O čemu maštate?4. Koji filmski žanr vam se najviše sviđa?5. Ako bi vam neko predložio da naučite nešto novo, šta biste izabrali?6. Najneprijatnija situacija za vas j7. Kako proslavljate svoj rođendan?8. Pomislite na budućnost. Šta osećate?9. Idealno mesto za odmor?10. Šta vidite na ovoj slici?

1. Betmen  2. Sramota me da izgovorim  3. Drugo (svoja varijanta)  4. Šta se na ovoj žvrljotini može videti

♦ 10-19 bodova: 9 godina. U duši ste još uvek dete. Komunikativni ste, sve vam je interesantno, imate mnogo energije. Emotivno reagujete na sva dešavanja u vašem životu, i potrebni su vam ljudi s kojima ćete moći otvoreno sve da delite.

♦ 20-29 bodova: 15-19 god. Duša tinejdžera koja neprestano traži nove emocije, kojoj je potrebno da buntuje, da pokorava svet i otkriva novo, kako u sebi, tako i u drugim ljudima. To je period, kada se traži svoje mesto u životu.

♦ 30-33 boda: 20-29 god. Predivne godine. Vaša ličnost je već formirana. Vi sami znate šta i kako treba da radite, ali još uvek niste zaboravili ni šta je to veselje, ni kako treba da se odmorite.

♦ 34-37 bodova: 29-55 god. Vaš nivo svesti je dostigao srednje godine. Vi znate da svaki postupak nosi posledice, i ne dozvoljavate emocijama da upravljaju razumom. Ovo su divne godine za intelektualni rad i realizaciju sebe 100%.

♦ 37-40 bodova: preko 55 god. Doba sigurnosti, nikome ništa ne dokazujete, i znate kako da živite za sebe. Ne nosite masku, uvek ste svoji, filozofski odnos prema životu vas štiti od nepotrebnih razmišljanja i kompleksa. -Izvor: Femina-

Sjedi Mujo na obali rijeke. Zabacio udicu i strpljivo čeka. Stavio ciglu na glavu i zapalio cigaretu. Vidjela ga Fata koja je usput prolazila pa čudeći mu se, odlučila da ga upita što će mu cigla na glavi. Mujo joj kaže: – “Hajde prvo da vodimo ljubav, pa ću ti onda reći.” Fata će: – “Sram te bilo, kako možeš tako nešto i pomisliti!!!” I ode ona ljuta ko ris. Pošto joj ženski crv nije dao mira ponovo se vratila i pitala Muju isto. Mujo joj opet: – “Ja sam ti fino reko kako to ide.” Otišla Fata sad još ljuća nego prije! Vratila se Fata i po treći put i pitala ga isto pitanje a on njoj odgovorio opet isto. Na kraju Fata pristala i Mujo odradio svojski  posao. Na kraju mu Fata kaže: -“E, deder mi sada reci što će ti ta cigla na glavi???” Mujo se nasmija i kaže joj: – “Vidiš Fato ti si četvrta riba danas koja se uhvatila na ovu ciglu a na udicu vala ni jedna!!!”

Došla plavuša kod popa i žali mu se: -Oče, imam jedan problem. Nedavno sam u nasljedstvo dobila dvije ženske papagaja, i obe znaju da kažu samo jednu stvar. – Šta znaju da kažu – upita pop -Znaju da kažu samo: -Zdravo, mi smo prostitutke, da li ste za neki provod??? Pop: -Nečuveno!!! Sad vidim zašto ste tako zabrinuti, i poslije minut razmišljanja nastavi – ali mislim da imam rješenje za vaš problem. Znate, ja već duže vrijeme imam dva muška papagaja – Momu i Uglješu – ali za razliku od vaših ovi su sasvim dobro vaspitani. Čak sam ih toliko dobro istrenirao, da skoro cio dan čitaju bibliju i mole se Bogu. Pa ako želite, možete donijeti vaša dva papagaju kod mene, stavićemo ih zajedno u kavez i mislim da će poslije kratkog vremena i vaši papagaji postati pristojni. – Odlično – reče oduševljeno plavuša – tako ćemo i uraditi, i garantovano riješiti problem. Dolazi drugi dan kod popa, i on joj pokazuje svoje papagaje koji klečeći čitaju bibliju i mole se Bogu, i dade joj znak da ubaci svoje papagaje u isti kavez sa njima. Poslije nekoliko sekundi u isti glas počeše dva ženska papagaja: -Zdravo, mi smo prostitutke, da li ste za neki provod??? Nekoliko sekundi tišine, kad napokon progovara jedan od muških papagaja: -Momo, skloni te biblije, molitve su nam uslišene!!!