Ovaj spot ima preko 20 milioa pregleda??! ali zašto, prosudite sami!!!

Sve i svašta možete naći na internetu pa tako smo naišli i na ovu totalnu glupost godine, mada kada smo ugledali ovih 20.000.000 pregleda malo smo zastali i nije nam baš jasno zašto ima toliko pregleda, možda je to vrh ili ipak dno dna???

Kada i vi budete pogledali spot i vama će biti potpuno nejasno što se to zapravo događa u samom spotu koji nam dolazi iz Rumunije, a pjevač je Sandu Ciorbe za koga zaista nismo čuli, ali moramo od sada da obratimo veliku pažnju kada je on u pitanju.

Pogledajte ovu smijuriju od spota pa nam javite kako vam se sviđa jer možda vama bude hit, a možda dno dna, odlučite sami, na vama je izbor.

Odmara se Šwarzenegger i ljulja polako na stolici i odjednom čuje kako neko dijete plače. Onako nabijen ljutito ustane i vidi malog Pericu. Ode do njega i pita ga: -Šta ti se desilo, drago dijete?? Perica mu odgovori uplakanim glasom: Istukao me je i nastavi plakati. Šwarzenegger zasuče rukave i pita ozbiljnim glasom: – Ma ko te je tukao?! Mali Perica, još uvijek uplakan kaže mu: -Chuck Norris Šwarzenegger spusti rukave i kaže: -E mali nisi trebao da ga zezaš!!!

Mujo došao kod ljubavnice, kad joj je muž otišao na službeni put i već se s vrata bacio na nju strgnuo joj odeću i bacio na krevet. Gu*i Mujo k’o veliki, kad odjednom začuju kako se otvaraju vrata od lifta na hodniku. Habiba se uspaniči:  Mujo, bolan, to je moj muž, beži brzo! Mujo se brzo oblači i upita: Kako da bežim, matereti? Habiba ga gurne prema balkonu: Skači! Mujo se odmakne: Šta ti je, bona, jesi li poludela, pa na trinestom smo spatu, ženska glavo?!
Habiba ga i dalje gura: Ajde, bolan, skači, nije sad vreme da budeš praznoveran!